NEW Site myFILM.gr
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
**ΝΕΟ site** **Παλιό site** ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Φωτογραφίες TV DVD Box Office

Cinema: Matching Jack της Νάντια Τας (2010)

Ημερομηνία καταχώρησης: Τετάρτη, 12 Οκτ. 2011 @ 06:21:00 EEST - Συντάκτης : Jim Papamichos

  [Comments] | [Περισσότερα] | [Κριτικές] | [Βίντεο] | [Φωτό] | [Πόστερ] | [Κυκλοφορία] | [Στοιχεία]  

Δραματική

Matching Jack

της Νάντια Τας
με τους Τζασίντα Μπάρετ, Τζέιμς Νέσμπιτ, Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ, Τομ Ράσελ, Ιβόν Στραχόβσκι, Κόντι Σμιτ Μακφί

Υπόθεση:
Η φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή της Μαρίσα (Τζασίντα Μπάρετ) ανατρέπεται ολοκληρωτικά όταν μαθαίνει ξαφνικά ότι ο γιος της Τζακ (Τομ Ράσελ) πάσχει από λευχαιμία. Προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τον άντρα της, Ντέιβιντ (Ρίτσαρντ Ρόξμπεργκ), η Μαρίσα ανακαλύπτει ότι αυτός την απατά. Η απιστία του, όμως, αποδεικνύεται η μοναδική ελπίδα για τον Τζακ, αφού μόνο ένας πιθανός αδερφός ή αδερφή του από τις παράλληλες σχέσεις του πατέρα του θα μπορούσαν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών και να του σώσουν τη ζωή. Ενώ η Μαρίσα ψάχνει για τον ιδανικό δωρητή, στο νοσοκομείο ο Τζακ γίνεται φίλος με το αγόρι που νοσηλεύεται στο διπλανό κρεβάτι, τον Φιν (Κόντι Σμιτ-Μακ Φι). Η Μαρίσα και ο πατέρας του Φιν, Κόνορ (Τζέιμς Νέσμπιτ), θα αναπτύξουν σταδιακά μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης που θα ανοίξει και στους δύο νέους ορίζοντες και ελπίδες για το μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέχρι Που Θα Έφτανες Για Την Αγάπη;

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑΣ

 

Με το συγκεκριμένο έργο αναφέρομαι σε θέματα που μπορούν να αγγίξουν ανθρώπους και οικογένειες σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία γυρίστηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας αλλά θα μπορούσε να είχε εξίσου συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη μεγαλούπολη. Σε ένα αστικό περιβάλλον, βρίσκουμε ένα ζευγάρι που έχει μια ζωή συμβατική, επαναπαυμένη. Μερικές φορές χρειάζεται ένα τραυματικό γεγονός για να σπάσει ο κύκλος της προβλεψιμότητας. Η αρρώστια του Τζακ λειτουργεί ως καταλύτης για όλα όσα θα συμβούν στον καθένα ξεχωριστά μετά τη διάγνωση της λευχαιμίας. Όλοι οι χαρακτήρες θα υποστούν τεράστιες αλλαγές που δεν θα συνέβαιναν ποτέ χωρίς την αρρώστια του Τζακ. Η μητέρα του, Μαρίσα, αμφισβητεί τη σταθερότητα της οικογένειάς της, ανακαλύπτει νέα όρια στον πόνο, την απώλεια αλλά και την ευτυχία και τελικά γνωρίζει ένα άλλο, αντισυμβατικό είδος ερωτικής σχέσης. Παρότι προέρχονται από ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον, η Μαρίσα και ο Κόνορ μαθαίνουν μέσα από την αρρώστια των παιδιών τους να υποστηρίζουν και να υπολογίζουν ο ένας στον άλλον, προτού τελικά τολμήσουν να παραδεχτούν τα βαθιά τους αισθήματα. Ο άντρας της Μαρίσα, Ντέιβιντ, θα μάθει να ζει χωρίς τη στήριξη των ευκαιριακών σχέσεων και θα γίνει καλύτερος πατέρας. Τα δύο αγόρια, ο Τζακ και ο Φιν, θα ωριμάσουν μέσα από την αρρώστια και θα υποστηρίξουν τους γονείς τους στην προσπάθειά τους για μια νέα ζωή.

Όλοι οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν ότι η ζωή είναι γεμάτη από πολλές διαφορετικές μορφές αγάπης. Η ταινία εξυμνεί τη δύναμη του ανθρώπου να διαπραγματεύεται την καθημερινότητά του και να διακρίνει τελικά τι είναι σημαντικό στη ζωή. Η έμπνευσή μου για το έργο προήλθε από πολλές πραγματικές ιστορίες. Πιστεύω ότι το φιλμ είναι μια συγκλονιστική συναισθηματική ιστορία, με έξυπνους χαρακτήρες και ενδιαφέρουσα αφήγηση, και είμαι πολύ περήφανη για αυτό.
Νάντια Τας, σκηνοθέτης

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

«Μια καταπληκτική ιστορία με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που συνθέτουν ένα ουσιαστικό δράμα» αποκαλεί ο παραγωγός Ντέιβιντ Πάρκερ το φιλμ ‘Matching Jack’. Και η πρωταγωνίστρια του έργου Τζασίντα Μπάρετ συμπληρώνει: «Πολύ σπάνια στις ταινίες συναντάμε τόσο σύνθετους, ώριμους και ευφυείς γυναικείους χαρακτήρες. Είναι αδύνατον μία ηθοποιός να μην παρασυρθεί από ένα τέτοιο ρόλο. Η Μαρίσα βρίσκεται ξαφνικά στη χειρότερη δυνατή κατάσταση που θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί, παρ’ όλα αυτά καταφέρνει να την αντιμετωπίσει με χιούμορ και παραμένει ανοιχτή στη ζωή».

Τα γυρίσματα του έργου πραγματοποιήθηκαν στη Μελβούρνη και κράτησαν έξι εβδομάδες. Η προ-παραγωγή άρχισε τυπικά ενάμιση μήνα πριν την έναρξη των γυρισμάτων, στην πραγματικότητα όμως η δουλειά για το έργο είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Κι αυτό γιατί όλη η κινηματογράφηση επιλέχθηκε να γίνει σε πραγματικούς χώρους, γεγονός που απαίτησε αρκετό χρόνο για την εύρεση των κατάλληλων τοποθεσιών. Ο πρώτος χώρος που «κατοχυρώθηκε» για το γύρισμα ήταν ένα παροπλισμένο νοσοκομείο: ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τζον Ντάουντινγκ κλήθηκε να το μετατρέψει σε ένα φιλικό μεν νοσοκομείο, χωρίς όμως τη ζεστασιά και τα ζωντανά χρώματα που έχουν συνήθως τα σύγχρονα νοσοκομεία παίδων. Στη συνέχεια βρέθηκε ένα υπόστεγο βαρκών στο Γουίλιαμσταουν, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να φιλοξενήσει το εργαστήριο όπου ο Κόνορ κατασκευάζει τα εντυπωσιακά του ακρόπρωρα. Το υπόστεγο ήταν αρχικά ένας ενιαίος χώρος χωρίς καθόλου παράθυρα, μετά όμως από τις επεμβάσεις του καλλιτεχνικού τμήματος μετατράπηκε σε ένα φωτεινό και βιώσιμο περιβάλλον εργασίας, με ξύλινους πάγκους, ακρόπρωρα και ειδικά μηχανήματα για την κατασκευή τους, σα να είχε αυτήν ακριβώς τη χρήση για πολλά χρόνια. Εδώ μάλιστα γυρίστηκαν μερικές από τις πιο τρυφερές σκηνές του έργου ανάμεσα στον Κόντι και τον Τζίμι.

Πριν την έναρξη των γυρισμάτων προηγήθηκε μία σημαντική για το έργο περίοδος προβών: η σκηνοθέτης Νάντια Τας δούλεψε αρχικά με τον κάθε ηθοποιό ξεχωριστά και στη συνέχεια με τους ηθοποιούς σε ζευγάρια, για το πλάσιμο των χαρακτήρων και των μεταξύ τους σχέσεων. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στα δύο μικρά αγόρια: ο Τομ Ράσελ είχε μια αγνή παιδικότητα που έπρεπε να συντονιστεί σε μία άρτια ερμηνεία ενώ ο έμπειρος Κόντι Σμιτ – Μακ Φι (‘Άσε το Κακό να Μπει’) χρειαζόταν το δικό του χρόνο για να αφομοιώσει τις οδηγίες της Τας και να τις εντάξει στην εξέλιξη του χαρακτήρα του. O Νέσμπιτ, που πρόσφατα είχε αφιερώσει το ταλέντο του σε ρόλους κακών, λέει ότι οι σκηνές που μοιράστηκαν με το μικρό Κόντι Σμιτ-Μακ Φι ως πατέρας – γιος ήταν από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στην καριέρα του: «Ήταν τόσο καλός, αισθανόμουν σα να δούλευα με τον Μάρλον Μπράντο», λέει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ»

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες γυρισμάτων πραγματοποιήθηκαν σε τοποθεσίες του Γουίλιαμσταουν, ενός παραθαλάσσιου προαστίου της Μελβούρνης. Εδώ γυρίστηκαν και οι σκηνές όπου ο Τζακ και ο Φιν κάνουν ιστιοπλοΐα - τα δύο αγόρια έκαναν μάλιστα κάποια μαθήματα πριν τα γυρίσματα αφού κανένα τους δεν είχε προηγούμενη επαφή με το άθλημα. Όλες οι σκηνές του νοσοκομείου γυρίστηκαν στη Μελβούρνη, στο παλιό Royal Women’s Hospital. Ήταν ο ιδανικός χώρος για τις ανάγκες του έργου, που πρόβαλε μόνο έναν περιορισμό: να μην πραγματοποιηθεί κανενός είδους ανάφλεξη, γιατί πιθανώς στο χώρο να υπήρχαν ακόμα εύφλεκτα αέρια, όπως για παράδειγμα μέσα στο δίκτυο παροχής οξυγόνου των ασθενών. Έτσι σε κάποιες σκηνές που έπρεπε να υπάρχουν κεριά (π.χ. για μια τούρτα γενεθλίων) αυτά αντικαταστάθηκαν από ομοιώματα κεριών που λειτουργούσαν με μπαταρία, και συμπληρώθηκαν με οπτικά εφέ.

Το γεγονός ότι δύο από τα κύρια πρόσωπα του έργου ήταν παιδιά περιόρισε αρκετά τον προγραμματισμό των γυρισμάτων, γιατί μπορούσαν να συμμετέχουν στα γυρίσματα περιορισμένες ώρες μέσα στην ημέρα και πριν τις δέκα το βράδυ. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς που επέβαλαν ο φυσικός φωτισμός και οι καιρικές συνθήκες, απαίτησε έναν υψηλό βαθμό οργάνωσης από την πλευρά της παραγωγής. «Οι δυσκολότερες σκηνές ήταν αυτές στο εργαστήριο του Κόνορ. Στην παραλία του Γουίλιαμσταουν ο καιρός άλλαζε διαρκώς: το πρωί μπορεί να είχε ομίχλη, το μεσημέρι ηλιοφάνεια με καθαρό ουρανό και το βράδυ να βρέχει ή να έχει αέρα ή και συνδυασμό αυτών» λέει ο παραγωγός Ντέιβιντ Πάρκερ, εξηγώντας τις δυσκολίες των εξωτερικών γυρισμάτων. «Στη συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν πολύ δύσκολη και η ηχογράφηση. Ο ήχος διαχέεται περισσότερο στο νερό, κι έτσι αντιμετωπίζαμε διαρκώς πρόβλημα με τους ήχους από την πόλη, την κίνηση των αυτοκινήτων και φυσικά τα κύματα. Επίσης, επειδή κινηματογραφούσαμε το χειμώνα και οι μέρες ήταν μικρές, είχαμε πολύ περιορισμένο χρόνο για τις πρωινές σκηνές, οπότε έπρεπε να ξεκινάμε αναγκαστικά με αυτές».

Μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Νάντια Τας δούλεψε στενά επί δύο μήνες με τον βραβευμένο με Όσκαρ μοντέρ Μαρκ Γουόρνερ. Η μουσική του έργου γράφτηκε από το διάσημο Αυστραλό τζαζ πιανίστα και συνθέτη Πολ Γκραμπόβσκι, ο οποίος μάλιστα είχε ζήσει από κοντά μια ιστορία παρόμοια με αυτή του έργου και η προσωπική του εμπλοκή γίνεται αισθητή σε όλο το σάουντρακ της ταινίας.

Ο παραγωγός Ντέιβιντ Πάρκερ συνοψίζει: «Το φιλμ ‘Matching Jack’ είναι πραγματικά μια δουλειά βγαλμένη μέσα από την αγάπη. Όλοι όσοι συνεργάστηκαν πληρώθηκαν πολύ λιγότερο από τις κανονικές τους αμοιβές. Μπορέσαμε να κλείσουμε χώρους σε πολύ χαμηλές τιμές ή ακόμη και δωρεάν. Υπήρχε μία αίσθηση ότι αυτή η ιστορία έπρεπε να ειπωθεί. Ότι είναι μία ιστορία που πρέπει να αγγίξει το ευρύ κοινό, όχι την ελίτ των κινηματογραφόφιλων. Υπήρξαν πολλές στιγμές όπου οι τεχνικοί μετά βίας κρατούσαν τα δάκρυά τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για αυτό το έργο και ελπίζουμε να μείνει στις καρδιές του κοινού για πάντα».

Η ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΝΑΝΤΙΑ ΤΑΣ

Διακρίσεις:

 • ‘Amy’: 23 συνολικά βραβεία σε διάφορα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ (Κάννες, Paris Film Festival, Asia Pacific Film Festival κ.ά.)
 • ‘Malcolm’: Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας - Australian Film Institute

Σημαντικότερες ταινίες: ‘Mr. Reliable’, ‘Pure Luck’, ‘The Big Steal’, ‘Rikky and Pete’
Άλλα στοιχεία: Έχει σκηνοθετήσει αρκετές θεατρικές παραστάσεις καθώς και τηλεταινίες / τηλεοπτικές σειρές για την αμερικανική τηλεόραση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΤΖΕΪΜΣ ΝΕΣΜΠΙΤ (Κόνορ)

Διακρίσεις:

 • ‘Οι Λοττοφάγοι’: Υποψήφιος για Βραβείο Screen Actors Guild
 • “Cold Feet” (τηλ. σειρά): British Comedy Award

National Television Award
Κινηματογραφικό ντεμπούτο: ‘Ακούστε το Τραγούδι Μου’
Σημαντικότερες ταινίες: ‘Πέντε Λεπτά Πριν τον Παράδεισο’, ‘Match Point’, ‘Εκατομμύρια’, ‘Ματωμένη Κυριακή’, ‘Οι Κύριοι με τα Ριγέ’, ‘Καλωσήρθατε στο Σεράγεβο’, ‘Τζουντ’.

ΤΖΑΣΙΝΤΑ ΜΠΑΡΕΤ (Μαρίσα)

Σημαντικότερες ταινίες: ‘Poseidon’, ‘Το Τελευταίο Φιλί’, ‘Η Επιστροφή του Κύριου Ρίπλεϊ’, ‘Bridget Jones: Η Επόμενη Σελίδα’, ‘Πυροσβεστικός Σταθμός 49’, ‘Το Ανθρώπινο Στίγμα’.
Πρόσφατα: Την είδαμε στην ταινία ‘New York, I Love You’.
Άλλα στοιχεία: Γεννήθηκε στην Αυστραλία και δούλεψε αρκετά χρόνια ως μοντέλο στην Ευρώπη προτού ακολουθήσει το υποκριτικό της ταλέντο, φοιτώντας στην British-American Academy της Οξφόρδης.

ΚΟΝΤΙ ΣΜΙΤ-ΜΑΚ ΦΙ (Φιν)

Διακρίσεις:

 • ‘Romulus, My Father’ : Βραβείο AFI Καλύτερου Νέου Ηθοποιού

Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού - Cinemades Antipodes St Tropez
Βραβείο Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού - Film Critics Circle
Υποψήφιος για Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού – Australian Film Institute

 • ‘The Tender Hook’ : Υποψήφιος για Βραβείο Καλύτερου Νέου Ηθοποιού –

       Australian Film Institute
Κινηματογραφικό ντεμπούτο: ‘The Fifth Quarter’
Άλλες ταινίες: ‘Άσε το Κακό να Μπει’, ‘Ο Δρόμος’, ‘Fatal Contact’.

 


A woman struggles with her son's illness and her husband's infidelity, but, after a chance encounter with an Irish sailor and his son, her life is turned upside down in a love story that defies explanation and breaks all the rules.

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE :

Official Site

ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

IMDb  IMDb
top of the page


ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 

Η Βαθμολογία μου:

Τελικά πρόκειται για ενδιαφέρουσα τηλεταινία!

Αν και εν πρώτης όψεως δίνεται η εντύπωση ότι πρόκειται για μια μελοδραματικού περιεχομένου κινηματογραφική παραγωγή προδιαγραφών τηλεταινίας, μια προσεκτικότερη θέασή της δείχνει ότι πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα ταινία.

Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο διαπραγματεύεται ζητήματα που συναντάμε συχνά σε παραγωγές παρόμοιας θεματικής. Αλλά είναι τελικά τα θέματα που αποτελούν τον πυρήνα στην σύγχρονη κοινωνία της ευημερίας, στην οποία  - σε κάθε περίπτωση και αγνοώντας επιδεικτικά ότι υπάρχει και άλλη πιο πεζή ζωή «εκεί έξω» - επικεντρώνεται.

Ο πόνος που προκαλεί η ενδοοικογενειακή απιστία και προδοσία αφ' ενός,  η αδυναμία και ο πόνος μπροστά σε θέματα υγείας των παιδιών αφ' ετέρου, αποτελούν (και μάλιστα όταν παρουσιάζονται  σε συνδυασμό) ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον κοκτέιλ, σαν βάση  για το στήσιμο μιας ταινίας.

Μια ακόμη κινηματογραφική προσέγγιση σε θεμελιώδη ζητήματα που σχετίζονται με τον ανθρώπινο πόνο. Μια ταινία που αξιοποιεί συνειδητά την έντονη συναισθηματική φόρτιση που προκαλεί η θεματολογία της, και που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητη.
Γιατί έχει μια ανθρώπινη ματιά και είναι φτιαγμένη με πρώτη ύλη τον ανθρώπινο πόνο, κάτι που αξίζει πάντοτε τον σεβασμό!

Konstantinos Kommatas
του Κωνσταντίνου Κομματά Facebook

 


Η Βαθμολογία μου:

Γλυκερή ταινία, στην οποία αναμειγνύονται μια αρρώστια, ένα ερωτικό τρίγωνο, μια ανάπτυξη φιλίας μεταξύ ομοιοπαθών ασθενών, ένας υποβόσκων έρωτας που εξελίσσεται αισιόδοξα μεταξύ συγγενών των ασθενών και αγωνία πάνω σε ένα απίθανο στοιχείο: Στο εάν θα μπορέσει η τραγική μητέρα, να βρει δότη νωτιαίου μυελού, μεταξύ των παιδιών που πιθανόν να έχουν γεννήσει οι πρώην ερωμένες  του συζύγου της (ευτυχώς για το παιδί, είχε πολλές ο αναίσθητος), ώστε να σώσει το δικό της, που πάσχει από λευχαιμία.

Ε, σαν πολλά δεν είναι τα θέματα για μια ταινία;

Άγγελος Πολύδωρος
του Άγγελου Πολύδωρου [email protected]  | blogspot

 


Η Βαθμολογία μου:

Matching Greece!

Τα δράματα για τον καρκίνο πολλαπλασιάζονται... Καλλιτεχνική μετάσταση;

Δεν υπάρχει χειρότερο από την εκμετάλευση της ανίατης ασθένειας και του ανθρώπινου πόνου μέσα από τα ρηχά στερεότυπα που πηγάζουν από κίβδηλα φιλανθρωπικά συναισθήματα και υποκριτική αλληλεγγύη στον "δοκιμαζόμενο". Η ολίγον ανεξάρτητη παραγωγή καταρρέει περισσότερο από μια τίμια χολιγουντιανή παραγωγή πάνω στο θέμα με φανερό σκοπό το κέρδος. Στα θετικά η απουσία μελοδραματισμού και "κραυγών" σε μια λιτή ακαδημαϊκή αφήγηση που περιέχει όμως αρκετές υπερβολές της γνωστής συμβατικής γραφής αυτού του είδους. Θέλοντας να "ελαφρύνει" (ρίχνοντας ως δόλωμα την απιστία) γίνεται αναληθοφανής.

Jim Papamichos
του Δημήτρη Παπαμίχου [email protected]

 


top of the page

blog comments powered by Disqustop of the page


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Κυκλοφορία:
19/8/2010 (Αυστραλία)
28/10/2010 (Ιταλία, Φεστιβάλ Ρώμης)
15/9/2011 (Ελλάδα, Φεστιβάλ Αθήνας)
4/10/2012 (Ελλάδα)


top of the page
PHOTOS - POSTERS

MATCHING JACK - 0001.jpg
MATCHING JACK - 0002.jpg
MATCHING JACK - 0003.jpg
MATCHING JACK - 0004.jpg
MATCHING JACK - 0005.jpg
MATCHING JACK - 0006.jpg
MATCHING JACK - 0007.jpg
MATCHING JACK - 0008.jpg
   


top of the page


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ / ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

>>CAST<<

Πρωταγωνιστούν:

  Jacinda Barrett ... Marissa
  Richard Roxburgh ... David
  Tom Russell ... Jack
  James Nesbitt ... Connor
  Kodi Smit-McPhee ... Finn
  Yvonne Strahovski ... Veronica
  Colin Friels ... Professor Nelson
  Julia Blake ... Cleo
  Marg Downey ... Nurse Celia
  Daniela Farinacci ... Ange
  Alexandra Schepisi ... Janice
  Nicole Gulasekharam ... Kerry
  Krista Vendy ... Angela
  Jane Allsop ... Marianne
  Jacinta Stapleton ... Madeline
  Madeleine West ... Nancy
  Lauren Clair ... Bernadette
  Beau Burley-Amuludun ... Bernadette's Son #1
  Leon Burley-Amuludun ... Bernadette's Son #2
  Marney McQueen ... Gwendoline
  Nick Farnell ... Marianne's Husband
  Victoria Eagger ... Nurse Brackston
  Greg Saunders ... Dr. Saunders
  Andy McPhee ... Wild Bill Maguire
  Kate Kendall ... Registrar
  Jamie McCarney ... Portly Wizard
  David Tredinnick ... Anaesthetist
  Jane Clifton ... Finn's Doctor
  Amanda Muggleton ... Home Nurse
  Tim Robertson ... Professor Langley
  Gareth Yuen ... Radiologist
  Ravi Chand ... Orderly 1
  Julia Harari ... Young Doctor
  Ferdinand Hoang ... Tram Driver
  Sue-Anne Webster ... Lady Blondin
  Tim Ellis ... Magician's Assistant
  Cameron Nugent ... Constable
  Bill Green ... Coach
  Steve Montgomery ... Referee
  Damian Callinan ... Guy in Ute
  Paul Pearson ... Bill
  Jasper Bagg ... James the Shipwright
  Virginia Dowzer ... Woman at Door
  Dom Phelan ... Concierge
  Kate Mylius ... Jesse
  Lynnelle Moran ... Band in Irish Pub
  Dan West ... Band in Irish Pub
  Ewen Baker ... Band in Irish Pub
  Peter Sheehan ... Band in Irish Pub
  Des Mullan ... Musician
  Max Dowzer-Strode ... Orderly 2
  Christopher Tass-Parker ... Orderly 3

>>CREDITS<<

Σκηνοθεσία
Nadia Tass


Σενάριο
Lynne Renew
David Parker

Παραγωγή
Richard Keddie
David Parker
Nadia Tass

Μουσική
Paul Grabowsky

Φωτογραφία
David Parker

Μοντάζ
Mark Warner

Casting
Christine King

Σχεδιασμός Παραγωγής
Jon Dowding

Σκηνικά
Chrissy Feld

Κοστούμια
Edie Kurzer

Βοηθός Σκηνοθέτη
Damien M. Grant

Εταιρείες Παραγωγής
Cascade Films
Film Victoria
Screen Australia

Διανομή
Audio Visual
(Ελλάδα)
20th Century Fox Australia
20th Century Fox

Χρονολογία παραγωγής
2010

Χώρα παραγωγής
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Γλώσσα
ΑΓΓΛΙΚΑ

Εικόνα
ΕΓΧΡΩΜΗ

Είδος ταινίας
ΔΡΑΜΑ

Διάρκεια
103'

Ήχος

Τοποθεσίες γυρισμάτων
Μελβούρνη - Αυστραλία

AKA
Love and Mortar

Καταλληλότητα
Australia:M | Singapore:PG

Κόστος
$


top of the page

 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Αξιολόγηση :

Αριστούργημα
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
ΚακόΕπιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση ΠροεπισκόπησηΣχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Δραματική
· Περισσότερα για Κατηγορία
· Ταινίες που προβάλλονται
· Box Office

· IMDb   
· RT

· ΘΕΜΑΤΑΑνά Είδος

· Δραματική
· Αισθηματική
· Κωμωδία
· Αστυνομική
· Μυστηρίου
· Φιλμ Νουάρ
· Θρίλερ
· Δράσης
· Περιπέτεια
· Φαντασίας
· Επιστημονικής Φαντασίας
· Τρόμου
· Βιογραφική
· Ντοκιμαντέρ
· Κινούμενα Σχέδια
· Μιούζικαλ
· Οικογενειακή
· Ιστορική
· Αθλητική
· Γουέστερν
· Πολεμική
· Ερωτική
· Μικρού Μήκους
· 3D
· Ασπρόμαυρη
· Βωβή

Συνδεδεμένα Θέματα

Δραματικήtop of the page


-- Sponsored Links --

aggelospolidoros.blogspot.gr AGATHI Art Gallery cinefo.wordpress.comr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr


Info | Statistics | Topics | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | Add in Google homepage