NEW Site myFILM.gr
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
**ΝΕΟ site** **Παλιό site** ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Φωτογραφίες TV DVD Box Office
  Εγγραφή / Σύνδεση
Ημ/νίες εξόδου

Περιοχή μελών
Εγγραφή εδώ:
Χρήστης:
Συνθηματικό:
Κωδικός Ασφαλείας: Κωδικός Ασφαλείας
Γράψτε Κωδικό Ασφαλείας (6ψήφιος αριθμός εικόνας):
Members List Μέλη:
Τελευταία: seomaster's Profile seomaster
Σήμερα: 0
Χθές: 0
Συνολικά: 10002

Συνδεδεμένοι:
Επισκέπτες: 186
Μέλη: 0
Σύνολο: 186

Εγγραφή


Cine News: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των ταινιών «Sune In Greece» και «Home Sweet Home»

Ημερομηνία καταχώρησης: Πέμπτη, 21 Ιούν. 2012 @ 23:03:00 MST - Συντάκτης : Jim Papamichos

  [Comments] | [Περισσότερα] | [Κριτικές] | [Βίντεο] | [Φωτό] | [Πόστερ] | [Κυκλοφορία] | [Στοιχεία]  

Arts & Culture

 
Η Tanweer Group
Η TΑNWEER ALLIANCES ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

Η Tanweer Group ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς και διανομείς ταινιών στον κινηματογράφο και την τηλεόραση από την Ασία και την Ινδία μέχρι την κεντρική Ευρώπη, συμπεριλαμβανωμένων και των εξής περιοχών: Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Μέση Ανατολή και Αφρική.
Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στη συγκεκριμένη αγορά, διανέμοντας ταινίες από μεγάλες διεθνείς εταιρείες και studio του Hollywood. Η Tanweer Group διαθέτει γραφεία σε όλες τις παραπάνω περιοχές, ενώ στις περισσότερες χώρες έχει εργαστήρια υποτιτλισμού και μεταγλώττισης. Στην Ινδία και την Ασία διανέμει ετησίως πάνω από σαράντα τίτλους μεγάλου budget όπως οι παρακάτω: «Αγώνες Πείνας», «Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου», «Αι Ειδοί Του Μαρτίου», «Άθικτοι», «The Artist», «Limitless», «StreetDance 2», «H Απαγωγή», «Το Δέντρο Της Ζωής».

Η Tanweer Alliances αποτελεί μία από τις εταιρίες της Tanweer Group και πρόκειται να δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο ως συμπαραγωγός στις ταινίες «Home Sweet Home» και την Ελληνο-σουηδική παραγωγή «Sune In Greece», αλλά και ως διανομέας τίτλων όπως οι ακόλουθοι: «Τhe Company We Keep», «Μission: Blacklist», «Turning Tide», «Third Person», «The Butler», «Caught In Flight», «Moon And Sun», «The Necessary Death Of Charlie Countryman» κ.α.

Επίσης, έχει αναλάβει την παγκόσμια διανομή κλασσικών Ελληνικών ταινιών της «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος» και της «Φίνος Φίλμς», καθώς και ταινιών του σύγχρονου Ελληνικού κινηματογράφου.

 

SUNE IN GREECESUNE IN GREECE (Sune i Grekland - All Inclusive )

Μια οικογενειακή κωμωδία που ξεκίνησε από την Σουηδία και έφτασε στην Ρόδο για”all inclusive” διακοπές!

Τέλος γυρισμάτων

O Sune είναι ένας δεκαεφτάχρονος ερωτευμένος με τη μικρή Σοφί. Όμως, το καλοκαίρι θα πάει διακοπές με την οικογένειά του στην Ελλάδα και θα είναι μακριά από την αγαπημένη του. Η Σόφι, ατάραχη, του προτείνει να κάνουν ένα «διάλειμμα» στη σχέση τους. Απογοητευμένος και προβληματισμένος, ο Sune φεύγει για διακοπές. Φτάνοντας στην Ελλάδα, προσπαθεί να γνωρίσει καινούριες κοπέλες και συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει το ιδιαίτερο χάρισμά του: τα κορίτσια είναι παντελώς αδιάφορά απέναντί του. Ευτυχώς, γνωρίζει την Χέντα η οποία είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει για να αποκτήσει ξανά την ακαταμάχητη γοητεία του.

Το «Sune In Greece» αποτελεί μία δημοφιλή Σουηδική σειρά βιβλίων η οποία έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Υπάρχουν είκοσι επτά βιβλία για τον Sune και όλα έχουν φτάσει στην Τop 10 best seller λίστα βιβλίων της Σουηδίας. Έχουν περάσει είκοσι έξι χρόνια από τότε που εκδόθηκαν τα βιβλία, ενώ πριν από δεκαπέντε χρόνια είχε γυριστεί μία ταινία και μία τηλεοπτική σειρά οι οποίες γνώρισαν τεράστια επιτυχία στην Σουηδία. Σήμερα, οι συγγραφείς Σέρεν Όλσον και Άντερς Τζέικομπσον ένωσαν και πάλι τις δυνάμεις τους για να γράψουν το σενάριο της πρώτης ταινίας της τριλογίας του Sune, «Sune in Greece». Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χάνες Χόλμ (Behind Blues Skies, Wonderful and Loved by All, Every Other Week).

Tα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν 14 Μαίου στη Ρόδο και ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η Σουηδική εταιρία παραγωγής, μία από τις μεγαλύτερες στην Σκανδιναβία, ονομάζεται Eyeworks. Ο προϋπολογισμός της ταινίας είναι 2,7 εκατομμύρια ευρώ και αποτελεί συμπαραγωγή της Eyeworks και της Τanweer Alliances. H Nordisk Films έχει αναλάβει τη διανομή της ταινίας στις Σκανδιναβικές χώρες, όπου και θα πραγματοποιήσει πολύ μεγάλο άνοιγμα, λόγω της δημοφιλίας των βιβλίων.

Η ταινία «Sune in Greece» αναμένεται να κάνει την έξοδό της στους κινηματογράφους τα επόμενα Χριστούγεννα και την διανομή της στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Tanweer Alliances.


 

HOME SWEET HOMEHOME SWEET HOME

Μια κωμωδία για τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κράτη, τους πολιτισμούς και τους ανθρώπους.

Τέλος γυρισμάτων

Η ταινία «Home Sweet Home» είναι μια κωμωδία που αναφέρεται στις περιπέτειες μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, η οποία, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγκάζεται να συμβιώσει κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι, αποφασίζουν να μετακομίσουν όλοι στο μικρό σπίτι του πάτερ φαμίλια, ο οποίος έχει αποσυρθεί στην ερημιά. Ξαφνικά, αυτό το απομακρυσμένο κομμάτι γης στην Κύπρο, γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Ο λόγος είναι ότι οι Άγγλοι έχουν εντοπίσει μέσω των δορυφόρων τους κοιτάσματα πετρελαίου. Ένας από μηχανής Θεός βοηθάει την όλη κατάσταση και αποδεικνύεται ιδιαίτερα γοητευτικός, καθώς αυτό τον ρόλο-κλειδί ερμηνεύει η γνωστή ηθοποιός του Bollywood, Νεέτου Τσάντρα.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αρχές Μαίου στην Κύπρο και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Η πραγματοποίησή τους έγινε κυρίως στο ερειπωμένο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, στην περιοχή της Ποταμιάς, όπου είχαν δημιουργηθεί δύο σκηνικά για τις ανάγκες της ταινίας. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Avra Productions με συμπαραγωγό το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, μέσα από το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Υπηρεσιών για τη στήριξη του κινηματογράφου. H Tanweer Alliances είναι συμπαραγωγός και έχει αναλάβει την διανομή της ταινίας παγκοσμίως.

Το ενδιαφέρον σενάριο από τους Κυριάκο Τοφαρίδη και Πάνο Σταθόγιαννη, έχει ήδη βραβευτεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 2010 για τη δυναμική υλοποίησης του, ενώ ακόμα βρισκόταν στην εξέλιξή του. Σκηνοθέτης είναι ο Κυριάκος Τοφαρίδης, ενώ πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Δημητρίου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Στέλιος Καυκαρίδης, Δημήτρης Ξύστρας, Μιχάλης Μαρίνος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ζωή Κυπριανού, Μιχάλης Σοφοκλέους, Ανδρέας Μελέκκης, Δημήτρης Δημητρίου, Αλεξία Παρασκευά, Πολ Στιούαρτ, ο Όσμαν Άλκας και η Νεέτου Τσάντρα.


Jim Papamichos
του Δημήτρη Παπαμίχου me@myfilm.grtop of the pageblog comments powered by Disqustop of the page
 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Αξιολόγηση :

Αριστούργημα
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
ΚακόΕπιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

 Προωθήστε το Προωθήστε τοΣχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Arts & Culture
· Περισσότερα για Κατηγορία
· Ταινίες που προβάλλονται
· Box Office

· IMDb   
· RT

· ΘΕΜΑΤΑΑνά Είδος

· Δραματική
· Αισθηματική
· Κωμωδία
· Αστυνομική
· Μυστηρίου
· Φιλμ Νουάρ
· Θρίλερ
· Δράσης
· Περιπέτεια
· Φαντασίας
· Επιστημονικής Φαντασίας
· Τρόμου
· Βιογραφική
· Ντοκιμαντέρ
· Κινούμενα Σχέδια
· Μιούζικαλ
· Οικογενειακή
· Ιστορική
· Αθλητική
· Γουέστερν
· Πολεμική
· Ερωτική
· Μικρού Μήκους
· 3D
· Ασπρόμαυρη
· Βωβή

top of the page


-- Sponsored Links --

aggelospolidoros.blogspot.gr AGATHI Art Gallery cinefo.wordpress.comr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr

| AdBrite - Advertise on myFILM.gr


Info | Feedback | Statistics | Topics | Submit News | Recommend Us | Advertising | Flag inappropriate copy-theft | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | Add in Google homepage


Related Posts with Thumbnails