Home myFILM
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
Αρχή ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Βίντεο Φωτογραφίες DVD TV Συνεντεύξεις Διαγωνισμοί Box Office
  Εγγραφή / Σύνδεση
myFILM.gr toolbar
Σήμερα & προσεχώς
.: από 17/7/14 :.
. Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Αυγή
. Κι Όμως ... Γίνεται
. Rage
. Κάποτε στη Νέα Υόρκη
. Ο Μίτος της Αριάδνης
.: από 24/7/14 :.
. Το Κόλπο της Ζωής μας
. Ηρακλής: Οι Θρακικοί Πόλεμοι
. Σε Λάθος Χρόνο
. Το καλοκαίρι της ζωής μας
. Alphaville (1965)
.: από 31/7/14 :.
. Λάθος στο Λάθος
. Parker
. Marina
. Έρωτας αλά Ισπανικά
.: από 7/8/14 :.
. 22 Jump Street
. Σαββατοκύριακο στο Παρίσι
. Μία Τυχαία Συνάντηση
. Ρε, Μη
.: από 14/8/14 :.
. Λόγια και Εικόνες
. Θεϊκό Κόλπο
. Δείπνο Ηλιθίων (1998)

Περιοχή μελών
Εγγραφή εδώ:
Χρήστης:
Συνθηματικό:
Κωδικός Ασφαλείας: Κωδικός Ασφαλείας
Γράψτε Κωδικό Ασφαλείας (6ψήφιος αριθμός εικόνας):
Members List Μέλη:
Τελευταία: mixalis75's Profile mixalis75
Σήμερα: 0
Χθές: 0
Συνολικά: 9715

Συνδεδεμένοι:
Επισκέπτες: 93
Μέλη: 0
Σύνολο: 93

Εγγραφή

ΔΩΡΕΑΝ Toolbar
Θέματα
BOX OFFICE Ελληνικό
BOX OFFICE USA
Δημοφιλή / Top50
Cine CULT
TV
CD
Θέατρο
Αρχείο
Αίθουσες
ανά εβδομάδα
με μια ματιά

Ο Λογαριασμός μου
Blogs
Λήψεις
Φωτογραφίες
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Donation
Ανέκδοτα και Αστεία
Ποίηση
Παιχνίδια Flash
Πόστερ
Άλλο Περιεχόμενο
Ενότητες
Πρόσωπα
Βιβλίο
Casting
Φεστιβάλ / Διανομή
Ευκαιρίες Καριέρας
Δελτίο καιρού
Ξενοδοχεία
Χρήσιμα

Upcoming Events

-- Sponsored Links --
Dailymotion
AGATHI Art Gallery
cinefo.wordpress.comr
aggelospolidoros.blogspot.gr

-- feeds'n'blogs --














Cinema: Η Αγάπη Δεν Έρχεται Μόνη (Un bonheur n'arrive jamais seul) του Τζέιμς Χιουθ (2012)

Ημερομηνία καταχώρησης: Κυριακή, 23 Ιούν. 2013 @ 05:29:00 MST - Συντάκτης : Jim Papamichos

[Comments][Περισσότερα][Κριτικές][Βίντεο][Φωτό][Πόστερ][Κυκλοφορία][Στοιχεία]

Κωμωδία

Η Αγάπη Δεν Έρχεται Μόνη
Un bonheur n'arrive jamais seul

του Τζέιμς Χιουθ
με τους Γκαντ Ελμαλέχ, Σοφί Μαρσό, Μορίς Μπαρτελεμί

Υπόθεση:
Ο Σάσα είναι ένας ταλαντούχος πιανίστας της τζαζ, που αρνείται να πάρει τη ζωή στα σοβαρά. Αγαπά τους φίλους του, το πιάνο του και… τα πάρτι! Τα βράδια εργάζεται σε ένα κλαμπ, όπου του αρέσει να φλερτάρει με όμορφα κορίτσια. Ζει για την κάθε στιγμή, μόνο για την απόλαυση, χωρίς ευθύνες, χωρίς οικογένεια, χωρίς υποχρεώσεις. Η ζωή του θα αλλάξει απότομα, όταν θα γνωρίσει τη 40χρονη Σαρλότ, ένα βροχερό απόγευμα. Η Σάσα έχει τρία παιδιά, κι ένα ζηλιάρη πρώην σύζυγο. Παρ’όλο που δε τον αγαπά πια, δυσκολεύεται να τον αφήσει, γιατί της προσφέρει ασφάλεια. Ο Σάσα και η Σαρλότ, φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, μπορεί όμως πολύ απλά να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trivia

Τη μουσική για την ταινία έχει συνθέσει ο Μπρούνο Κουλαί. Στους τίτλους αρχής τα χέρια που βλέπουμε στο πιάνο είναι αυτά του Πιερ-Ιβ Πλα, κι όχι του Γκαντ Ελμαλέχ.

Οι αυτοσχεδιασμοί του Σάσα είναι συνήθως παραλλαγές κλασικών αριστουργημάτων όπως τα Fantaisie-Impromptu του Σοπέν, τα Revolutionary Study και Turkish March του Μότζαρτ κ.ά.

Τη γιαγιά του Σάσα, ερμηνεύει η 94χρονη θεία του.

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, γίνονται πολλές αναφορές στις «Αριστόγατες», ενώ ο ίδιος ο σκηνοθέτης τη θεωρεί τη μοντέρνα εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.

Ο ρόλος του Σάσα δόθηκε στο Γκαντ Ελμαλέχ, μετά από παρότρυνση της συζύγου και συν-σεναριογράφου του Τζέιμς Χιουθ, Σόνια Σιλίτο.

Φιλμογραφία σκηνοθέτη

Un Bonheur n`Arrive Jamais Seul - Η Αγάπη Δεν Ερχεται Μόνη (2012)
Lucky Luke - Λούκυ Λουκ (2009)                                
Hellphone (2007)
The Brice Man (2005)
Serial Lover  (1998)
Big Dream (Μικρού μήκους-1993)
Télécommandes (Μικρού μήκους-1992)

Φιλμογραφία Γκαντ Ελμαλέχ

L`Ecume des Jours (2013)      
Le Capital - Το Κεφάλαιο (2012)                    
Les Seigneurs - Οι Μάγοι της Μπάλας (2012)          
Un Bonheur n`Arrive Jamais Seul - Η Αγάπη Δεν Ερχεται Μόνη (2012)      
Jack and Jill - Ο Jack & η Jill (2011)   
Midnight in Paris - Μεσάνυχτα στο Παρίσι (2011)   
The Adventures of Tintin - Οι Περιπέτειες του Τεν Τεν: Το Μυστικό του Μονόκερου (2011)         
Un Monstre a Paris - Το Τέρας του Παρισιού (2011)           
La Rafle. - Τη Νύχτα που Χάθηκαν τα Αστέρια (2010)
Hors de Prix - Κορίτσι για Σπίτι (2006)
La Doublure - Κατά Λάθος... Εραστής (2006)           
Chouchou (2003)  (& Σενάριο)

Φιλμογραφία Σοφί Μαρσό

Un Bonheur n`Arrive Jamais Seul - Η Αγάπη Δεν Ερχεται Μόνη (2012)      
L`Age de Raison - Το Γράμμα που Αλλαξε τη Ζωή μου (2010)         
L`Homme de Chevet - Καρθαγένη (2009)                 
Ne te Retourne Pas - Μην Κοιτάξεις Πίσω (2009)                
Les Femmes de l`Ombre - Η Αποστολή (2008)         
LOL (Laughing Out Loud) ® - Πεθαίνω στα Γέλια (2008)      
Anthony Zimmer - Anthony Zimmer: Το Μεγάλο Κόλπο (2005)
A Ce Soir (2004)         
Alex & Emma - Αλεξ & Εμμα (2003) 
Je Reste! - Μένω (2003)        
La Fidelite - Πρόκληση (2000)                       
A Midsummer Night`s Dream - Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας (1999)
Lost & Found - Στους Δύο ο... Τρίτος Δεν Χωρεί (1999)
The World Is Not Enough - Ο Κόσμος Δεν Είναι Αρκετός (1999)      
Anna Karenina - Αννα Καρένινα (1997)                     
Al Di la Delle Nuvole - Πέρα από τα Σύννεφα (1995)
Braveheart (1995)     
Round Midnight - Μεσάνυχτα και Κάτι (1986)
Police - Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών (1985)


Sacha loves his friends, his piano and partying. At night, he plays in a jazz club and seduces pretty girls. He lives for the moment, looking for pleasure. No alarm clock, no engagement, no taxes. Charlotte has three kids, two ex-husbands and a thriving professional life. She has no room for a love story. They have nothing in common. They shouldn't be together... They're made for one another.

 

ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ:

IMDb Facebook Twitter Official site


top of the page


ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Η Βαθμολογία μου:

Μια τρυφερή καλοκαιρινή ταινία!

Ο γαλλικός κινηματογράφος κατορθώνει να δώσει μια παραγωγή η όποια χωρίς να μπορεί να διεκδικήσει ιδιαίτερες δάφνες σε οπουδήποτε επίπεδο αποτελεί μια πολύ καλή κινηματογραφική πρόταση σε κάθε περίπτωση που ο θεατής δεν  αποζητά από την παρακολούθηση μιας ταινίας τίποτε περισσότερο από ότι προσφέρει μια ρομαντική κομεντί με συμβατικό προσανατολισμό.

Ο σκηνοθέτης James Huth ο οποίος είχε μαζί με την Sonja Shillito  σημαντική συμβολή και  στην διαμόρφωση του σεναρίου,  δημιουργεί μια πραγματικά τρυφερή ταινία που προσεγγίζει μέσα από μια ενδιαφέρουσα σεναριακή πλοκή το θέμα της συναισθηματικής έλξης και της αναζήτησης της ευτυχίας με εκείνη την τόσο χαρακτηριστική ματιά η οποία συναντιέται τόσο συχνά στις γαλλικές ταινίες.

Αν και το σενάριο υποκύπτει σε ένα αρκετά μεγάλο τμήμα του  στον πειρασμό του μελοδράματος, τελικά η ταινία δεν κουράζει και οδηγείται  με έναν πολύ βατό τρόπο σε ένα τρυφερό φινάλε.

Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι αξιοπρεπέστατες ενώ η καταπληκτική επιλογή των μουσικών θεμάτων που κατακλύζουν τον θεατή  όλη την διάρκεια της ταινίας καθιστούν την ταινία μια πολύ ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή κινηματογραφική επιλογή.


Konstantinos Kommatas
του Κωνσταντίνου Κομματά Facebook

 


Η Βαθμολογία μου:

Ασυμβίβαστος έρωτας, αλλά έρωτας και στο τέλος (του τούνελ) ένα ευτυχισμένο τέλος. Κάπου το έχουμε ξαναδεί το θέμα, αλλά όχι όμως με τη Σοφι Μαρσό, που δεν έχει πάψει να διαθέτει ένα εκπληκτικό σεξαπίλ.

Κοντά της ο Γκαντ Ελμαλέχ, που όμορφος δεν είναι, αλλά υποτίθεται ότι «αυτό θέλουν οι γυναίκες», καταφέρνει να δώσει την άλλη νότα της ταινίας, η οποία είναι γεμάτη από αναφορές σε άλλες ταινίες –κυρίως αμερικανικές- είτε μέσα από τους διαλόγους, είτε μέσα από τις αφίσες που κοσμούν το διαμέρισμα του γόη πιανίστα, είτε μέσα από τη μουσική επένδυση. Επισημαίνω τη σκηνή που κάνουν παθιασμένο έρωτα κάτω από την αφίσα της ταινίας «Τραγουδώντας στη βροχή», στην οποία δεσπόζει το μότο της ταινίας «What a glorious feeling», ενώ τα βλέμματα των ηθοποιών της αφίσας  συμπτωματικά πέφτουν στα κορμιά της Μαρσό και του Ελμαλέχ.

Ωραία, αισθηματική και «καλοκαιρινή» ταινία.

Καλή διασκέδαση.


Άγγελος Πολύδωρος
του Άγγελου Πολύδωρου   | blogspot

 


top of the page

blog comments powered by Disqus



top of the page


VIDEO CLIPS, TRAILER, TEASER, SCREENING PREVIEW


top of the page


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Κυκλοφορία:
27/6/2012 (Γαλλία)
3/8/2012 (Ισπανία)
20/9/2012 (Γερμανία)
16/5/2013 (Αυστραλία)
4/7/2013 (Ελλάδα)


top of the page




PHOTOS - POSTERS

Un bonheur n_arrive jamais seul (19).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (18).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (17).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (16).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (15).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (14).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (12).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (13).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (9).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (11).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (10).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (7).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (8).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (2).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (6).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (5).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (3).jpg Un bonheur n_arrive jamais seul (1).jpg


top of the page


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ / ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

>>CAST<<

Πρωταγωνιστούν:


    Gad Elmaleh ... Sacha Keller
    Sophie Marceau ... Charlotte Posche
    Maurice Barthélémy ... Laurent Helewa
    François Berléand ... Alain Posche
    Michaël Abiteboul ... Lionel Ronssin
    Julie-Anne Roth ... Chris Tamalet
    Macha Méril ... Fanfan Keller
    Litzi Vezsi ... Mamie Matzü
    Cyril Guei ... Xavier Sabi
    François Vincentelli ... César Renaudeau
    Robert Charlebois ... Jean-Seb Bigstone
    Valérie Crouzet ... Cécile Monet
    Dina Capistrano Nietes ... Minerva Cea, dite Nana
    Milena Chiron ... Suzy
    Timothé Gauron ... Louis
    Timéo Leloup ... Léonard
    Vincent Deniard ... Nicolas l'artiste
    Armando Gamberini ... Vincenzo d'Il Barone
    Anne-Sophie Boubals ... Coralie Léger de Lourdes
    Jérôme Seydoux ... Professeur Deloële
    Clara Bonnet ... Irène, la stagiaire
    Audrey Looten ... Assistante Charlotte
    Xavier Pottier ... Romain, le boucher
    Pierre-Yves Plat ... Bruno Vaneau
    Jack Lang ... Le ministre de la Culture
    Nathalie Guizol ... Administratrice Théâtre Mogador
    Paule Coudert ... Administratrice
    André Dlugosz ... Le plombier
    Régis R. ... Régis l'artiste
    Muriel Corbel ... La chorégraphe
    Jean-Claude Hadida ... Iszak
    Manesca De Ternay ... La femme au cerf
    Philippe Bardy ... Directeur marketing
    Pascal Decolland ... Second Posche
    Aleksandra Klebanska ... Marieke, hollandaise
    Jess Bennett ... Cynthia, américaine
    Shauna Pinkett ... Amie de Cynthia
    Jensen Samoo ... Laurent Échaubard
    Shannon Renaudeau Shillito ... Léa, assistante Xavier
    Emmanuel Tamalet ... Créatif agence pub
    Jean-Philippe Clément ... Créatif agence pub
    Marion Chevrier ... Stagiaire agence pub
    Geoffrey Bateman ... Bill, administrateur
    Michel Bouis ... Coureur
    Laurent Helewa ... Client Vincenzo
    Stefan Golden ... Jogger US
    Guillaume Dolmans ... Pawel
    Sacha Prijovic ... Concierge Charlotte


>>CREDITS<<

Είδος ταινίας
Κωμωδία, Αισθηματική

Σκηνοθεσία
James Huth

Σενάριο
James Huth
Sonja Shillito

Παραγωγή
Richard Grandpierre

Φωτογραφία
Stéphane Le Parc

Μοντάζ
Joëlle Hache

Casting
Antoinette Boulat

Κοστούμια
Olivier Bériot

Εταιρείες Παραγωγής
Eskwad (co-production)
Pathé (co-production)
TF1 Films Production (co-production)
Captain Movies (co-production)
Canal+ (participation)
Ciné+ (participation)
TF1 (participation)

Διανομή
Pathé
Seven Films, Spentzos Film
(Ελλάδα)

Χρονολογία παραγωγής
2012

Χώρα παραγωγής
Γαλλία

Γλώσσα
Γαλλικά, Αγγλικά

Εικόνα
Έγχρωμη 1.66 : 1

Διάρκεια
110'

Ήχος

Τοποθεσίες γυρισμάτων
Γαλλία (Παρίσι), ΗΠΑ (Νέα Υόρκη)

AKA
Happiness Never Comes Alone

Καταλληλότητα
Switzerland:7 (canton of Geneva) | Switzerland:7 (canton of Vaud) | Hong Kong:IIA | Singapore:NC-16

Κόστος
€15 εκατομμύρια

Εισπράξεις


top of the page









 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Αξιολόγηση :

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό



Επιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

 Προωθήστε το Προωθήστε το



Σχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Κωμωδία
· Περισσότερα για Κατηγορία
· ΘΕΜΑΤΑ
· Ταινίες που προβάλλονται
· Τελευταία Τρέιλερ
· ΑΙΘΟΥΣΕΣ
· BOX OFFICE USA
· BOX OFFICE Ελληνικό
· Internet Movie Database
· Rotten Tomatoes

Εγκαταστήστε το myFILM.gr toolbar ΤΩΡΑ! Όλο το internet σε μια γραμμή εργαλείων - Δωρεάν λήψη

Συνδεδεμένα Θέματα

ΑισθηματικήΚωμωδία


Advertisement


top of the page


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και εργασίας και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και διανόησης.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr | xms24.com

| AdBrite - Advertise on myFILM.gr

Info | Feedback | Statistics | Topics | Submit News | Recommend Us | Advertising | Flag inappropriate copy-theft | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | myspace | Add in Google homepage


Related Posts with Thumbnails