Home myFILM
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
Αρχή ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Βίντεο Φωτογραφίες DVD TV Συνεντεύξεις Διαγωνισμοί Box Office
  Εγγραφή / Σύνδεση
myFILM.gr toolbar
Σήμερα & προσεχώς
.: από 18/9/14 :.
. Ο Λαβύρινθος
. Αμνησία
. Η Barbie στο Μυστικό Βασίλειο
. Η Ωραία Της Ημέρας (1967)
.: από 25/9/14 :.
. Ένας Πύργος Στην Ιταλία
. The Equalizer
. Το Παιδί με την Κουρδιστή Καρδιά
. Ο Αξέχαστος Μήνας
. Palo Alto
. The Guest
. Στο Σπίτι
. Nymphomaniac part 1 Uncut
.: από 2/10/14 :.
. Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε
. Starred Up
. Ιστορίες για Αγρίους
. Ο Μικρός Νικόλας Πάει Διακοπές
. Xenia
. Ήσυχες Μέρες
.: από 9/10/14 :.
. Dracula Untold
. Φίλοι ή Κάτι Παραπάνω;
. Ο Φύλακας της Μνήμης

Περιοχή μελών
Εγγραφή εδώ:
Χρήστης:
Συνθηματικό:
Κωδικός Ασφαλείας: Κωδικός Ασφαλείας
Γράψτε Κωδικό Ασφαλείας (6ψήφιος αριθμός εικόνας):
Members List Μέλη:
Τελευταία: leogeo1974's Profile leogeo1974
Σήμερα: 0
Χθές: 0
Συνολικά: 9756

Συνδεδεμένοι:
Επισκέπτες: 163
Μέλη: 0
Σύνολο: 163

Εγγραφή

ΔΩΡΕΑΝ Toolbar
Θέματα
BOX OFFICE Ελληνικό
BOX OFFICE USA
Δημοφιλή / Top50
Cine CULT
TV
CD
Θέατρο
Αρχείο
Αίθουσες
ανά εβδομάδα
με μια ματιά

Ο Λογαριασμός μου
Blogs
Λήψεις
Φωτογραφίες
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Donation
Ανέκδοτα και Αστεία
Ποίηση
Παιχνίδια Flash
Πόστερ
Άλλο Περιεχόμενο
Ενότητες
Πρόσωπα
Βιβλίο
Casting
Φεστιβάλ / Διανομή
Ευκαιρίες Καριέρας
Δελτίο καιρού
Ξενοδοχεία
Χρήσιμα

Upcoming Events

-- Sponsored Links --
Dailymotion
Movies LTD
aggelospolidoros.blogspot.gr
AGATHI Art Gallery
cinefo.wordpress.comr

-- feeds'n'blogs --














Cinema: Δον Ζουάν (Don Jon) του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ (2013)

Ημερομηνία καταχώρησης: Τετάρτη, 22 Μάι. 2013 @ 16:52:00 MST - Συντάκτης : Jim Papamichos

[Comments][Περισσότερα][Κριτικές][Βίντεο][Φωτό][Πόστερ][Κυκλοφορία][Στοιχεία]

Κωμωδία

Δον Ζουάν
Don Jon

του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ
με τους Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Τζούλιαν Μουρ, Μπρι Λάρσον, Τόνι Ντάντζα

Υπόθεση:
Ο Τζον Μαρτέλλο είναι ένας όμορφος  παλιομοδίτης. Οι φίλοι του τον αποκαλούν “Don Jon”, λόγω της ικανότητας του να σαγηνεύει τις γυναίκες. Παρ’όλα αυτά, βρίσκει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του.  Η Μπάρμπαρα είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που μεγάλωσε με καλές ρομαντικές κομεντί, κι ονειρεύεται τη μέρα που θα βρει τον ιππότη της για να φύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Ενάντια στις κοινωνικές φαντασιώσεις και τα όνειρα τους, οι δυό τους θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την πραγματική οικείοτητα, σ’ αυτή την απρόσμενη και ξεκαρδιστική κωμωδία.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ  ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 2013 - Πανόραμα
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ  ΤΟΡΟΝΤΟ 2013
  • ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ  ΣΑΝΤΑΝΣ 2013
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

«Σκέφτηκα ότι μια κωμωδία με θέμα τη σχέση ενός άντρα εθισμένου στο πορνό, και μιας κοπέλας που βλέπει πάρα πολλές ρομαντικές κομεντί, θα ήταν ξεκαρδιστική και καυστική. Κάπως έτσι ξεκίνησε. Αρχικά επρόκειτο για μια ιστορία αγάπης, αλλά στην πορεία πρόσεξα, ότι συχνό εμπόδιο στην αγάπη, είναι ο τρόπος που αντικειμενοποιεί ο ένας τον άλλο. Τοποθετούμε τις προσδοκίες μας στο πρόσωπο του συντρόφου μας, και αντί να δεσμευτούμε και να ακούσουμε προσεκτικά, βάζουμε τους ανθρώπους σε κουτάκια με ταμπέλες...
Ήθελα επίσης να συγκρίνω την πορνογραφία, με τα υπόλοιπα μέσα- το βλέπουμε συνέχεια, στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση, ειδικά στα διαφημιστικά. Ανθρώπους- συνήθως γυναίκες- που υποβιβάζονται σε πράγματα, σε αντικείμενα του σεξ. Άσχετα αν η εικόνα είναι λογοκριμένη ή όχι, το μήνυμα παραμένει το ίδιο. Ήθελα να το διακωμωδήσω.
Τελικά, είναι μια ταινία για τον τρόπο που συνδέονται οι άνθρωποι, και πως αυτό το συναίσθημα είναι καλύτερο από το οτιδήποτε.»

- Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ/ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΤΖΟΖΕΦ ΓΚΡΟΝΤΟΝ ΛΕΒΙΤ

Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ , στέκεται για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες, και μας παραδίδει την πρώτη μεγάλου μήκους του ταινία “Δον Ζουάν», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.
Σε πολύ μικρή ηλικία, απέσπασε το Βραβείο Young Artist, για το ρόλο του στο δράμα του Ρόμπερτ Ρέντφορντ A River Runs Through It. 
Έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του NBC, “3rd Rock from the Sun.” Μετά από έξι επιτυχημένες σεζόν, σταμάτησε την υποκριτική για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια.
Ο Γκόρντον-Λέβιτ ίδρυσε και διοικεί την εταιρία παραγωγής hitRECord.  Οποιοσδήποτε έχει μια σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να συμμετέχει στην διαδικτυακκή κοινότητα χιλιάδων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προβάλλει τις μικρού μήκους παραγωγές της στο Σάντανς και σε άλλα φεστιβάλ, έχει εκδόσει βιβλία, δίσκους και έχει οργανώσει περιοδείες μουσικών. Για κάθε παραγωγή, τα έσοδα μοιράζονται ακριβώς στη μέση. Αυτή τη στιγμή, ο "RegularJOE" (όπως είναι γνωστός στην ιστοσελίδα) εργάζεται για τη μεγαλύτερη συνεργασία που είχε ποτέ η εταιρία— το HITRECORD ON TV!  Η σειρά θα παιχτεί για πρώτη φορά στο νεό κανάλι Pivot, τον Ιανουάριο του 2014.

Φιλμογραφία (Ηθοποιός)

Sin City: A Dame to Kill For (2014)             
Don Jon - Δον Ζουάν (2013)                                        Lincoln - Λίνκολν (2012)                              
Looper - Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο (2012)            
Premium Rush - Εκρηξη Αδρεναλίνης (2012)      
The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012)            
50/50 (2011)      
Elektra Luxx (2010)         
Hesher - Rebel (2010)     
Inception (2010)                              
(500) Days of Summer - (500) Μέρες με τη Σάμερ (2009)
G.I. Joe: The Rise of Cobra - G.I. Joe: Η Γέννηση της Cobra (2009)
Uncertainty - Οι Δύο Οψεις του Νομίσματος (2009)        
Women in Trouble - Γυναίκες σε Ελεύθερη Πτώση (2009)             
Killshot - Killshot: Ο Δολοφόνος Είναι Εδώ (2008)                             
Miracle at St. Anna (2008)           
Stop-Loss - Θύματα Πολέμου (2008)                      
The Brothers Bloom - Οι Αδελφοί Μπλουμ (2008)            
The Lookout - Ο Τσιλιαδόρος (2007)       
Brick - Εγκλημα στο Κολέγιο (2005)                         
Havoc - Σκοτεινός Κόσμος (2005)             
Shadowboxer - Shadow Boxer (2005)    
Mysterious Skin - Ανοιχτή Πληγή (2004)
Latter Days - Εσχατες Μέρες (2003)                        
Treasure Planet - Ο Πλανήτης των Θησαυρών (2002)
Manic (2001)     
Picking Up the Pieces - Η Γυναίκα μου... Κομμάτια να Γίνει! (2000)          
10 Things I Hate About You - 10 Πράγματα που Μισώ σ`Εσένα (1999)     
Halloween H20: 20 Years Later - Halloween H20 : Είκοσι Χρόνια Μετά (1998)
The Juror - Η Ενορκος (1996)      
Angels in the Outfield - Αγγελοι στο Γήπεδο (1994)                          
A River Runs Through It - Το Ποτάμι Κυλά Ανάμεσά μας (1992)
Beethoven - Τα Καμώματα του... Μπετόβεν (1992)

Φιλμογραφίες

Σκάρλετ Γιόχανσον

The Avengers: Age of Ultron (2015)
Captain America: The Winter Soldier (2014)  
Don Jon - Δον Ζουάν (2013)              
Her - Δικός της (2013)        
Under the Skin (2013)
Hitchcock - Χίτσκοκ (2012)
The Avengers - Οι Εκδικητές (2012)
Woody Allen: A Documentary (2012)                             
We Bought a Zoo - Ο Ζωολογικός μας Κήπος (2011)   
Iron Man 2 (2010)              
He`s Just Not That Into You - Απλώς Δεν Σε Γουστάρει (2009)    
The Other Boleyn Girl - Η Αλλη Ερωμένη του Βασιλιά (2008)                     
The Spirit (2008)  
Vicky Cristina Barcelona (2008)                        
The Nanny Diaries - Νταντά Υψηλής Κοινωνίας (2007)
Scoop (2006)                       
The Black Dahlia - Η Μαύρη Ντάλια (2006)   
The Prestige (2006)             
Match Point (2005)            
The Island - Το Νησί (2005)               
A Good Woman (2004)     
A Love Song for Bobby Long - Μοναχικές Καρδιές (2004)          
In Good Company - Ποιος Είναι το Αφεντικό (2004)   
The Perfect Score - Πρωταθλητές στο Σκονάκι (2004)   
The SpongeBob SquarePants Movie - Μπομπ ο Σφουγγαράκης (2004)
Girl with a Pearl Earring - Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι (2003)   
Lost in Translation - Χαμένοι στη Μετάφραση (2003) 
Eight Legged Freaks - Οκτάποδα Φρικιά (2002)           
An American Rhapsody (2001)         
Ghost World - Φαντάσματα Εφηβείας (2001)
The Man Who Wasn`t There - Ο Ανθρωπος που δεν Ηταν Εκεί (2001)     
The Horse Whisperer - Ο Γητευτής των Αλόγων (1998)
Just Cause - Αναζητώντας την Δικαιοσύνη (1995)        
North - Ζητούνται Γονείς (1994)

Τζούλιαν Μουρ

Maps to the Stars (2014)   
Carrie (2013)        
Don Jon - Δον Ζουάν (2013)              
Seventh Son - Ο Εβδομος Γιος (2013)
The English Teacher - Κάτσε Φρόνιμα (2013)
Being Flynn - Αλλη μια Νύχτα (2012)              
Game Change (2012)         
What Maisie Knew - Το Μυστικό της Μέιζι (2012)       
Crazy, Stupid, Love. (2011)
Elektra Luxx (2010)
Shelter - Το Ασυλο (2010)  
The Kids Are All Right - Τα Παιδιά Είναι Εντάξει (2010)               
A Single Man - Ενας Αντρας Μόνος (2009)
Chloe - Υποψία (2009)       
The Private Lives of Pippa Lee - Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι (2009)     
Blindness - Περί Τυφλότητος (2008)                               
Eagle Eye - Παγιδευμένοι (2008)     
I`m Not There. - I`m Not There (2007)              
Next (2007)          
Savage Grace (2007)          
Children of Men - Τα Παιδιά των Ανθρώπων (2006)    
Fabulous! The Story of Queer Cinema - Η Ιστορία του Queer Σινεμά (2006)            
Freedomland - Το Μυστικό του Freedomland (2006)   
The Prize Winner of Defiance Ohio (2005)                      
Trust the Man - Απατημένες Σύζυγοι (2005)  
Laws of Attraction - Εραστές μετ`Εμποδίων (2004)      
Marie and Bruce - Είμαστε Ζευγάρι (2004)                    
The Forgotten - Η Εμμονή (2004)     
Far from Heaven - Ο Παράδεισος Είναι Μακριά (2003)               
The Hours - Οι Ωρες (2003)               
Evolution - Εξέλιξη (2001) 
Hannibal (2001)                  
The Shipping News - Τα Ναυτιλιακά Νέα (2001)            
The End of the Affair - Το Τέλος μιας Σχέσης (2000)     
The Ladies Man - Εγώ και οι Γυναίκες (2000)
A Map of the World - Η Κατηγορούμενη (1999)           
An Ideal Husband - Ενας Ιδανικός Σύζυγος (1999)        
Cookie`s Fortune - Γυρίσματα της Τύχης (1999)            
Magnolia - Μανόλια (1999)                             
Boogie Nights - Ξέφρενες Νύχτες (1998)        
Psycho - Ψυχώ (1998)                        
The Big Lebowski - Ο Μεγάλος Λεμπόφσκι (1998)       
Chicago Cab - Στην Κόλαση του Ταξί (1997)  
The Lost World: Jurassic Park - Ο Χαμένος Κόσμος: Jurassic Park (1997) 
Surviving Picasso - Πέρα από τον Picasso (1996)          
Assassins - Η Ωρα των Εκτελεστών (1995)     
Nine Months - Εννέα Μήνες (1995) 
Roommates - Οι Συγκάτοικοι (1995)               
Safe (1995)          
Vanya on 42nd Street - Ο Βάνια στο Μπρόντγουεϊ (1994)         
Benny & Joon - Μπένι και Τζουν (1993)                         
Body of Evidence - Ενοχο Κορμί (1993)          
Short Cuts - Στιγμιότυπα (1993)       
The Fugitive - Ο Φυγάς (1993)                          
The Gun in Betty Lou`s Handbag - Ενα Οπλο στη Τσάντα της (1992)         
The Hand That Rocks the Cradle - Το Χέρι στην Κούνια (1992)


Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt) is a strong, handsome, good old-fashioned guy. His buddies call him Don Jon due to his ability to "pull" a different woman every weekend, but even the finest fling doesn't compare to the bliss he finds alone in front of the computer watching pornography. Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) is a bright, beautiful, good old-fashioned girl. Raised on romantic Hollywood movies, she's determined to find her Prince Charming and ride off into the sunset. Wrestling with good old-fashioned expectations of the opposite sex, Jon and Barbara struggle against a media culture full of false fantasies to try and find true intimacy in this unexpected comedy written and directed by Joseph Gordon-Levitt.

ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ:

IMDb Facebook Twitter Official site


top of the page


ΚΡΙΤΙΚΕΣ

 

Η Βαθμολογία μου:

Μεγαλεπήβολη προσπάθεια

Η πρώτη απόπειρα του δημοφιλούς και καλογυμνασμένου ερμηνευτή  και  πραγματικού παιδιού της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας Joseph Gordon-Levitt  να  γράψει το σενάριο αλλά και να σκηνοθετήσει μια ταινία στην οποία κρατά μάλιστα και τον πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο δημιουργεί απορίες.

Αν και στο σημερινό Hollywood η γραφή του σεναρίου αλλά και η σκηνοθεσία αποτελεί όλου και συχνότερα , όλο και περισσότερο συλλογική προσπάθεια , η προσωπική σφραγίδα, αλλά και οι επακόλουθες αδυναμίες είναι ευδιάκριτες.

Δυστυχώς ο Joseph Gordon-Levitt εμφανίζεται, παρά τα χρονάκια που του φαίνονται πλέον, να υποδύεται εάν τυπικό ανεγκέφαλο νεαρό  τυπικό εκπρόσωπο των χαμηλών σε κάθε επίπεδο κοινωνικών στρωμάτων  των αμερικανικών μεγαλουπόλεων και τουλάχιστο φυσιογνωμικά ξενίζει μιας και παρά την εξαιρετική διάπλαση του, τα χαρακτηριστικά του  είναι  πλέον εμφανώς μεγαλύτερου άνδρα και  αναντίστοιχα του χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

Εάν δεν υπήρχε το συχνά εμφανιζόμενο και σε άλλους καλλιτέχνες «κόλλημα» του Joseph Gordon-Levitt   να τα κάνει όλα στην ταινία, μάλλον θα είχε επιλεγεί ένας περισσότερο συμβατός ερμηνευτής.
Κατά τα άλλα το σενάριο είναι έξυπνο και τα διαδραματιζόμενα δεν απέχουν σημαντικά από την πραγματικότητα την όποια ζει ένα σημαντικό τμήμα της σημερινής αμερικανικής νεολαίας, μια καθημερινότητα γεμάτη στερεότυπα και πρότυπα - σκουπίδια τα οποία καλούνται να υιοθετήσουν ή και να αποθεώσουν, ενώ η εξέλιξη της ταινίας καταδεικνύει τα αδιέξοδα που δημιουργούνται, ενώ προτείνει, έστω και μέσα από ένα χοντροκομμένο φινάλε και μια θετική διέξοδο.

Ο τρόπος  που εξελίσσεται η πλοκή της ιστορίας  που ουσιαστικά αποτελεί μια συνεχή εικονογραφημένη αφήγηση του πρωταγωνιστή, είναι ευρηματικός και κρατά το  ενδιαφέρον του θεατή με αποτέλεσμα η ταινία εκτός από τα αρκετά σημαντικά από κοινωνιολογική σκοπιά ζητήματα που θέτει να αποτελεί και μια πολύ ευχάριστη κινηματογραφική επιλογή καθώς είναι ανάλαφρη και διασκεδαστική.


Konstantinos Kommatas
του Κωνσταντίνου Κομματά kostakom@gmail.com

 


top of the page

blog comments powered by Disqus



top of the page


VIDEO CLIPS, TRAILER, TEASER, SCREENING PREVIEW







Get Flash to see this player.


top of the page


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Κυκλοφορία:
18/1/2013 (ΗΠΑ, Φεστιβάλ Σάντανς)
18/2/2013 (Γερμανία, Φεστιβάλ Βερολίνου)
19/9/2013 (Ρωσία)
10/10/2013 (Γερμανία)
18/10/2013 (ΗΠΑ)
24/10/2013 (Ελλάδα)
15/11/2013 (Ηνωμένο Βασίλειο)


top of the page




PHOTOS - POSTERS


top of the page


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ / ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

>>CAST<<

Πρωταγωνιστούν:

    Joseph Gordon-Levitt ... Don Jon
    Scarlett Johansson ... Barbara
    Julianne Moore ... Esther
    Tony Danza ... Jon Sr.
    Glenne Headly ... Angela
    Brie Larson
    Rob Brown ... Bobby
    Jeremy Luke ... Danny
    Italia Ricci ... Gina
    Lindsey Broad ... Lauren
    Amanda Perez ... Lisa
    Sarah Dumont ... Sequins
    Sloane Avery ... Patricia
    Loanne Bishop ... Barbara's Mom
    Arin Babaian ... Bartender
    Arielle Reitsma
    Channing Tatum ... Movie Star
    Anne Hathaway ... Movie Star

>>CREDITS<<

Είδος ταινίας
Κωμωδία, Αισθηματική

Σκηνοθεσία
Joseph Gordon-Levitt

Σενάριο
Joseph Gordon-Levitt

Παραγωγή
Ram Bergman

Μουσική
Nathan Johnson

Φωτογραφία
Thomas Kloss

Μοντάζ
Lauren Zuckerman

Casting
Venus Kanani
Mary Vernieu

Σχεδιασμός Παραγωγής
Meghan C. Rogers

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Elizabeth Cummings

Σκηνικά
Cindy Coburn

Κοστούμια
Leah Katznelson

Εταιρείες Παραγωγής
Voltage Pictures (presents)
HitRecord Films
Ram Bergman Productions

Διανομή
Seven, Spentzos (Ελλάδα)
Mars Distribution
Relativity Media

Ειδικά Εφέ
Rez-Illusion

Χρονολογία παραγωγής
2013

Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ

Γλώσσα
Αγγλικά

Εικόνα
Έγχρωμη 2.35 : 1

Διάρκεια
90'

Ήχος

Τοποθεσίες γυρισμάτων
ΗΠΑ (Λος Άντζελες)

AKA
Don Jon's Addiction

Καταλληλότητα

Κόστος

Εισπράξεις


top of the page









 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 4.33
Αριθμός Ψήφων: 3


Αξιολόγηση :

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό



Επιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

 Προωθήστε το Προωθήστε το



Σχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Κωμωδία
· Περισσότερα για Κατηγορία
· ΘΕΜΑΤΑ
· Ταινίες που προβάλλονται
· Τελευταία Τρέιλερ
· ΑΙΘΟΥΣΕΣ
· BOX OFFICE USA
· BOX OFFICE Ελληνικό
· Internet Movie Database
· Rotten Tomatoes

Εγκαταστήστε το myFILM.gr toolbar ΤΩΡΑ! Όλο το internet σε μια γραμμή εργαλείων - Δωρεάν λήψη

Συνδεδεμένα Θέματα

Κωμωδία


Advertisement


top of the page


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και εργασίας και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και διανόησης.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr | xms24.com

| AdBrite - Advertise on myFILM.gr

Info | Feedback | Statistics | Topics | Submit News | Recommend Us | Advertising | Flag inappropriate copy-theft | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | myspace | Add in Google homepage


Related Posts with Thumbnails