Home myFILM Home myFILM Twitter Facebook Dailymotion YouTube

Bookmark and Share Subscribe
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
Αρχή ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Βίντεο Φωτογραφίες DVD TV Συνεντεύξεις Διαγωνισμοί Box Office
  Εγγραφή / Σύνδεση

Σήμερα & προσεχώς
.: από 10/4/14 :.
. Ο Μόνος Επιζών
. Rio 2
. Καμίλ Κλοντέλ 1915
. Ο Θρύλος του Μάικλ Κόλχαας
. Χίτλερ: Μια Ταινία Από Την Γερμανία
. Senso
. Χαρά
.: από 17/4/14 :.
. Αγόρια της Διπλανής Πόρτας
. Nτομ Χέμινγουεϊ (από 20/4)
. Κυριαρχία (από 20/4)
. Oldboy (από 20/4)
. Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές (από 20/4)
. Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας (από 20/4)
.: από 24/4/14 :.
. Snowpiercer
. Βαλέσα, Η Δύναμη Της Ελπίδας
. Το Θεώρημα του Μηδενός
. Διασταυρούμενες Ζωές
. Sacro GRA
.: από 1/5/14 :.
. The Amazing Spider-Man 2
. Κάτω από το δέρμα
. Να Κάθεσαι Και Να Κοιτάς
. Ένας σκίουρος σούπερ - ήρωας
. Goldfish (3-5/5)
.: από 8/5/14 :.
. Η Άλλη Γυναίκα
. Ανυπόφοροι Γείτονες
. Κυνηγώντας το Όνειρο

Περιοχή μελών
Εγγραφή εδώ:
Χρήστης:
Συνθηματικό:
Κωδικός Ασφαλείας: Κωδικός Ασφαλείας
Γράψτε Κωδικό Ασφαλείας (6ψήφιος αριθμός εικόνας):
Members List Μέλη:
Τελευταία: Aman_Geo's Profile Aman_Geo
Σήμερα: 0
Χθές: 0
Συνολικά: 9698

Συνδεδεμένοι:
Επισκέπτες: 183
Μέλη: 1
Σύνολο: 184

Εγγραφή

ΔΩΡΕΑΝ Toolbar
Θέματα
BOX OFFICE Ελληνικό
BOX OFFICE USA
Δημοφιλή / Top50
Cine CULT
TV
CD
Θέατρο
Αρχείο
Αίθουσες
ανά εβδομάδα
με μια ματιά

Ο Λογαριασμός μου
Blogs
Λήψεις
Φωτογραφίες
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Donation
Ανέκδοτα και Αστεία
Ποίηση
Παιχνίδια Flash
Πόστερ
Άλλο Περιεχόμενο
Ενότητες
Πρόσωπα
Βιβλίο
Casting
Φεστιβάλ / Διανομή
Ευκαιρίες Καριέρας
Δελτίο καιρού
Ξενοδοχεία
Χρήσιμα

Upcoming Events

-- Sponsored Links --
Dailymotion
AGATHI Art Gallery
cinefo.wordpress.comr
aggelospolidoros.blogspot.gr

-- feeds'n'blogs --














Cinema: Ένα Καλοκαίρι (Mud) του Τζεφ Νίκολς (2012)

Ημερομηνία καταχώρησης: Κυριακή, 27 Μάι. 2012 @ 15:02:00 MST - Συντάκτης : Jim Papamichos

[Comments][Κριτικές][Στοιχεία][Φωτό][Πόστερ][Βίντεο][Περισσότερα][Κυκλοφορία]

Δραματική | | |



Ένα Καλοκαίρι
Mud

του Τζεφ Νίκολς
με τους Μάθιου Μακόναχι, Ρις Γουίδερσπουν, Τάι Σέρινταν, Τζέικομπ Λόφλαντ, Σαμ Σέπαρντ, Μάικλ Σάνον

Υπόθεση:
Ο 14χρονος Έλλις, ζει σε ένα πλωτό σπίτι, στις όχθες ενός ποταμού στο Άρκανσας, με τους γονείς του. Ένα πρωί το σκάει από το σπίτι, για να συναντήσει τον καλύτερο του φίλο, Νέκμπον. Τα δύο αγόρια λαχταρούν να εξερευνήσουν μια βάρκα που είδαν ψηλά στα δέντρα, στις όχθες του Μισισιπή, απομεινάρι μιας τρομερής πλημμύρας.  Σκαρφαλώνουν για να ανακαλύψουν ότι κάποιος ήταν εκεί πριν από αυτούς: βρίσκουν φρέσκο φαγητό μέσα στη βάρκα. Ακολουθούν τα χνάρια στην παραλία, και κάπως έτσι γνωρίζουν το Μαντ. Η εμφάνιση του προδίδει ότι χρειάζεται βοήθεια∙ υπόσχεται στα νεαρά αγόρια να τους δώσει τη βάρκα σε αντάλλαγμα για φαγητό. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει μια φιλία μεταξύ τους. Θα μάθουν ότι ο Μαντ καταζητείται για φόνο, αλλά το μόνο που τον απασχολεί είναι να βρει την παλιά του αγάπη, Τζούνιπερ∙ και θα τον βοηθήσουν να τη συναντήσει ξανά.



ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Η Βαθμολογία μου:

Ταινία που μοιάζει βγαλμένη από την πένα του  Mark Twain!

Ο Jeff Nichols παρά την πολύ μικρή κινηματογραφική του διαδρομή, δεδομένου ότι το Mud είναι η τρίτη κινηματογραφική του παραγωγή αποδεικνύει ότι έχει πραγματικό ταλέντο!

Και στην  τωρινή ταινία όπως και οι δυο προηγούμενες δημιουργίες του έχει την ευθύνη όχι μόνο για την σκηνοθεσία αλλά και για την συγγραφή του πρωτότυπου σεναρίου ακολουθώντας μια πορεία ολοκληρωμένης  αντιμετώπισης της κάθε ταινίας  που εκτός από ιδιαίτερο ύφος το οποίο αποκτούν παρόμοιες προσπάθειες αποδεικνύουν και την καλλιτεχνική πληρότητα του δημιουργού.

Το πολύ ξεχωριστό όσο και ενδιαφέρον περιεχόμενο της ιστορίας όπου κυριαρχεί μια γοητευτική ιστορία ενηλικίωσης  καθώς και η χωρική τοποθέτηση του στον αμερικανικό Νότο και ιδιαίτερα στις σκεπασμένες με ένα πέπλο μυστηρίου, όχθες του συνδεμένου με την αμερικάνικη λαϊκή παράδοση, ποταμού Mississippi, προσδίνουν στην ταινία  την ατμόσφαιρα των αφηγήσεων του  Mark Twain και καθιστούν πραγματικά γοητευτική την παρακολούθησή της.

Και η ενδιαφέρουσα αυτή ιστορία συνδυάζεται  με ένα πολύ ενδιαφέρον cast που κάτω από τις οδηγίες του σκηνοθέτη αποδίδει πολύ καλά τους χαρακτήρες του έργου, ενώ αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς η καθηλωτική ερμηνεία του Matthew McConaughey ο οποίος στον πρωταγωνιστικό ρόλο αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι αποτελεί έναν από τους πραγματικά χαρισματικούς κινηματογραφικούς ερμηνευτές των τελευταίων χρόνων.

Konstantinos Kommatas
του Κωνσταντίνου Κομματά Facebook

 


top of the page


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

>>CAST<<

Πρωταγωνιστούν:

    Reese Witherspoon ... Juniper
    Matthew McConaughey ... Mud
    Michael Shannon ... Galen
    Sarah Paulson ... Mary Lee
    Sam Shepard ... Tom Blankenship
    Ray McKinnon ... Senior
    Joe Don Baker
    Tye Sheridan ... Ellis
    Paul Sparks
    Jacob Lofland ... Neckbone
    Michael Abbott Jr. ... James
    Stuart Greer ... Miller
    Kristy Barrington ... Princess
    Bonnie Sturdivant ... May Pearl

>>CREDITS<<

Είδος ταινίας
Δράμα

Σκηνοθεσία
Jeff Nichols

Σενάριο
Jeff Nichols

Παραγωγή
Lisa Maria Falcone
Sarah Green
Aaron Ryder

Μουσική
David Wingo

Μοντάζ
Julie Monroe

Casting
Francine Maisler

Σχεδιασμός Παραγωγής
Richard A. Wright

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Elliott Glick

Σκηνικά
Fontaine Beauchamp Hebb

Κοστούμια
Kari Perkins

Εταιρείες Παραγωγής
Everest Entertainment
FilmNation Entertainment

Διανομή
Seven Films, Spentzos Film (Ελλάδα)
Roadside Attractions
Pinema

Ειδικά Εφέ
Method Studios

Χρονολογία παραγωγής
2012

Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ

Γλώσσα
Αγγλικά

Εικόνα
Έγχρωμη 2.35 : 1

Διάρκεια
130'

Ήχος

Τοποθεσίες γυρισμάτων
Άρκανσο - ΗΠΑ

AKA

Καταλληλότητα
USA:PG-13

Κόστος

Εισπράξεις


top of the page




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επίσημη συμμετοχή στο Διαγωνιστικιό Τμήμα του 65ου Φεστιβάλ Καννών 2012

Η ιστορία

Ο Τζεφ Νίκολς είχε την ιδέα, που αργότερα εξελίχθηκε στο «Ένα Καλοκαίρι», ενώ έκανε έρευνα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Άρκανσας.  Είχε βρει μια φωτογραφία ενός δύτη σε ποτάμι με εκπληκτικό εξοπλισμό, σε κάποιο βιβλίο. Η εικόνα αυτή ξύπνησε τη φαντασία του. «’Αρχισα να σκέφτομαι τι άνθρωπος είναι, που μπορεί να μένει, πως μπορεί να είναι η ζωή του». Έχοντας ήδη τεράστια λατρεία για το Μαρκ Τουαίην, και τις περιπέτειες του, ο Νίκολς ξεκίνησε από εκεί να χτίζει την ιστορία του Μαντ.
Το «Ένα καλοκαίρι», όπως αναφέρει ο ίδιος είναι το αποκορύφωμα της δουλειάς του ως σεναριογράφο και σκηνοθέτη. Είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του, και η πιο φιλόδοξη. Το σκηνικό στον ποταμό, οι έφηβοι πρωταγωνιστές, θυμίζουν την κλασική ιστορία «Χακλμπέρι Φιν» του Μαρκ Τουαίην (την οποία μάλιστα ο Νίκολς είχε ζητήσει από τους νεαρούς πρωταγωνιστές να έχουν διαβάσει πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα).
Ο Νίκολς επηρεάστηκε από συγγραφείς όπως οι Raymond Carver, Cormac McCarthy, Larry Brown, Flannery O'Connor,και Harry Crews. «Οι συγγραφείς αυτοί με ωθούν να θέλω να γίνω ένας πολύ καλός αφηγητής». Αντλεί έμπνευση επίσης, από ταινίες που αγαπά, όπως τα The Hustler, Badlands, Hud, Tender Mercies, Cool
Hand Luke, A Perfect World, Fletch, και Lawrence of Arabia. « Όλες αυτές οι ταινίες είχαν πολύ ειλικρινή κι ανθρώπινο χαρακτήρα, ενώ αφηγούνταν ταυτόχρονα διασκεδαστικές ιστορίες», αναφέρει ο Νίκολς.
«Η ταινία αφορά την αγάπη. Πρόκειται για αυτό το αγόρι, τον Έλλις, που αναζητά απεγνωσμένα απόδειξη  ότι η αγάπη μπορεί να διαρκέσει, είτε στους γονείς του, είτε στο θείο του καλύτερου του φίλου, ή στο νέο του φίλο, το Μαντ. Θέλει να δει την αγάπη να νικά. Θέλει να βεβαιωθεί ότι δε χάνεται».
«Ελπίζω το κοινό να φύγει σκεπτόμενο ότι η αγάπη, με όλο τον πόνο, τη χαρά και  τις ατέλειες τις είναι ένας στόχος για τον οποίο αξίζει να παλέψεις», λέει ο Νίκολς.
«Μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό, αλλά ο Έλλις προέρχεται από μια σειρά ερωτικών απογοητεύσεων που είχε στο σχολείο. Πιστεύω ακράδαντα, ότι ο έρωτας όταν είσαι έφηβος, είναι πιο έντονος απ’ ότι θα είναι για την υπόλοιπη ζωή μας. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πιο βαθύς ή ειλικρινής, απλά πιο έντονος. Όταν είσαι ερωτευμένος είσαι σε συνεχή αναβρασμό, όταν πληγώνεσαι, ο πόνος έχει την ίδια ένταση. Για μένα, έτσι ήθελα να είναι ο Έλλις. Αν μπορούσα να εκφράσω σε μια ταινία την πόλωση και την ένταση της αγάπης ενός μικρού παιδιού, πιστεύω ότι είναι μια ιστορία που αξίζει να ειπωθεί».

Βιογραφικά ηθοποιών

Μάθιου ΜακΚόναχι (Μαντ)

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές του Χόλυγουντ. Πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με το Τζακ Μπλακ στο “Bernie,” και στο “Killer Joe,” του Γούιλιαμ Φρίντκιν. 
Γέννημα θρέμμα του Τέξας, σχεδίαζε να γίνει δικηγόρος όσο φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν. Ένα βίβλιο τον έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική, το The Greatest Salesman in the World. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 σε διαφημιστικά και σπουδαστικές ταινίες. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ο υπεύθυνος κάστινγκ Ντον Φίλιπς τον σύστησε στο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, και του χάρισε το ρόλο του Γούντερσον στο “Dazed and Confused.”  Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 μεγάλου μήκους ταινίες, κι έχει εργαστεί ως ηθοποιός και παραγωγός, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με φιλανθρωπικές οργανώσεις κι εκδηλώσεις.
Το 2008, ίδρυσε το The just keep livin Foundation (jklivinfoundation.org), αφιερωμένο στην ενηλικίωση παιδιών μέσα από προγράμματα που βοηθούν στην λήψη κρίσιμων αποφάσεων, την υγεία, την εκπαίδευση και την ενεργή ζωή γενικότερα.

Φιλμογραφία

Magic Mike (2012)             
Mud (2012)          
The Paperboy (2012)          
Bernie (2011)       
Killer Joe (2011)   
The Lincoln Lawyer - Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)  
Ghosts of Girlfriends Past - Τα Φαντάσματα των Πρώην (2009) 
Fool`s Gold - Προσεχώς... Ζάμπλουτοι (2008)               
Surfer, Dude - Ο Σερφαντασμένος (2008)       
Tropic Thunder - Τροπική Καταιγίδα (2008)   
Failure to Launch - 30άρης από Σπίτι (2006)                 
We Are Marshall - Μαζί για τη Νίκη (2006)   
Sahara - Σαχάρα (2005)     
Two for the Money - Ολα για τα Λεφτά (2005)                              
How to Lose a Guy in 10 Days - Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (2003)
Reign of Fire - Το Βασίλειο της Φωτιάς (2002)                              
Frailty - Το Σπίτι του Τρόμου (2001)                
The Wedding Planner - Ο Γάμος του Εραστή μου (2001)             
Thirteen Conversations About One Thing - Δεκατρείς Απόψεις για την Ευτυχία (2001)
U-571 - U-571, το Χαμένο Υποβρύχιο (2000)
Edtv (1999)          
Amistad (1997)   
Contact - Επαφή (1997)     
A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)               
Lone Star - Μοναχικό Αστέρι (1996)                               
Boys on the Side - Η Γυναικοπαρέα (1995)     
Angels in the Outfield - Αγγελοι στο Γήπεδο (1994)

Τάι Σέρινταν (Έλλις)

Ο 17χρονος σήμερα, Τάι Σέρινταν ξεκίνησε με ρόλους σε σχολικές παραστάσεις, πριν επιλέγει από 10,000 περίπου υποψήφιους για να πρωταγωνιστήσει στο «Δέντρο της Ζωής» του Τέρενς Μάλικ. Ο Σέρινταν υποδύεται το νεαρότερο γιο του Μπραντ Πιτ και της Τζέσικα Τσαστέιν στην ταινία.
Το 2011, ο Σέρινταν βρισκόταν στη λίστα του indieWIRE με τους «25 Κορυφαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες».

Φιλμογραφία
Mud - Ενα Καλοκαίρι (2012)             
The Tree of Life - Το Δέντρο της Ζωής (2011)

 

Ρις Γουίδερσπουν (Τζούνιπερ)

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν, είναι μία από τις πλέον περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλυγουντ.
Το Δεκέμβριο του 2010, απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.
Η εξαιρετική ερμηνεία της ως Τζουν Κάρτερ Κας, στο πλέυρο του Χοακίν Φοίνιξ στο βιογραφικό Walk the Line, της χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ένα βραβείο BAFTA, μια Χρυσή Σφαίρα, το Βραβείο Screen Actors Guild Award, το βραβείο των κριτικών κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και το People’s Choice, ανάμεσα σε άλλα 11 βραβεία.
Η Γουίδερσπουν είναι παγκόσμια Πρέσβειρα κι Επίτιμη Προεδρος του ιδρύματος της Avon για γυναίκες, υποστηρίζει ενεργά τη Παγκόσμια Δράση κατά της γυναικείας βίας και το Τμήμα Αντιμετώπισης Βιασμών στο Ιατρικό Κέντρο της Σάντα Μόνικα και του Οργανισμού Save the Children. Είναι μέλος του Συμβουλίου για την υπεράσπιση των παιδιών (Children’s Defense Fund). Μόλις πέρυσι, ταξίδεψε στη Νέα Ορλεάνη, όπου ίδρυσε το πρώτο “Freedom School”, κι ακολούθησαν 13 κοινότητες.

Φιλμογραφία
Mud - Ενα Καλοκαίρι (2012)                             
This Means War - Αυτό θα Πει Πόλεμος (2012)                            
Water for Elephants - Νερό για Ελέφαντες (2011)
How Do You Know - Ποιον από τους Δυο; (2010)         
Monsters vs Aliens - Τέρατα κι Εξωγήινοι (2009) (Φωνή)            
Four Christmases - Χριστούγεννα στα Τέσσερα (2008)
Rendition - Εκδοση Κρατουμένου (2007)       
Penelope - Πηνελόπη (2006)            
Walk the Line (2006)                          
Just Like Heaven - Οπως στον Παράδεισο (2005)         
Vanity Fair - Το Παιχνίδι του Ερωτα (2004)   
Legally Blonde 2: Red, White & Blonde - Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 2 (2003)
Sweet Home Alabama - Ο Γάμος Είναι της Μόδας (2002)           
The Importance of Being Earnest - Η Σημασία τού να Είναι Κανείς Σοβαρός (2002)               
Legally Blonde - Η Εκδίκηση της Ξανθιάς (2001)           
American Psycho (2000)                    
Little Nicky - Ο Γιος του Διαβόλου (2000)                       
Best Laid Plans - Φονικές Σχέσεις (1999)       
Cruel Intentions - Ερωτικά Παιχνίδια (1999)  
Election - Σκάνδαλα στα Θρανία (1999)          
Pleasantville (1998)            
Twilight - Το Λυκόφως του Ντετέκτιβ (1998) 
Freeway - Προσευχήσου να Πεθάνεις (1996)

Βιογραφικό σκηνοθέτη

Τζεφ Νίκολς
(Σκηνοθεσία/ Σενάριο)

Ο Τζεφ Νίκολς έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο με τη μεγάλου μήκους «Ιστορίες Πυροβολισμών» (Shotgun Stories) το 2007, ενώ ακολούθησε το 2011 το «Καταφύγιο»  (Take Shelter).
Οι «Ιστορίες Πυροβολισμών» (Shotgun Stories) έκαναν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βερολίνου το 2007, και προβλήθηκαν στις αίθουσες το Μάρτιο του 2008. Η ταινία απέσπασε το βραβείο  FIPRESCI στη Βιεννάλε το 2007.
Το «Καταφύγιο» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς το 2011, και προβλήθηκε στις αίθουσες το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Απέσπασε το Μέγα Βραβείο στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών και το Βραβείο της SACD (Εταιρεία ∆ραµατικών Συγγραφέων και Συνθετών) Καλύτερης Ταινίας. Ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία Film Independent Spirit: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ Αντρικού ρόλου (Μάικλ Σάνον) και Β’ Γυναικείου Ρόλου (Τζέσικα Τσάστεϊν).
Ο Νίκολς σκηνοθέτησε το μουσικό βίντεο κλιπ για το κομμάτι των Spoon, “Don’t You Evah.” Το βίντεο, γυρισμένο στο Τόκυο, σε παραγωγή του περιοδικού Wired, ήταν στη λίστα των πιο δημοφιλών viral βίντεο του Entertainment Weekly.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιτλ Ροκ του Άρκανσας, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Καλών Τεχνών και το Τμήμα Κινηματογράφου της Βόρειας Καρολίνα. Ζει σήμερα στο Όστιν του Τέξας.


Mud is an adventure about two boys, Ellis and his friend Neckbone, who find a man named Mud hiding out on an island in the Mississippi. Mud describes fantastic scenarios - he killed a man in Texas and vengeful bounty hunters are coming to get him. He says he is planning to meet and escape with the love of his life, Juniper, who is waiting for him in town. Skeptical but intrigued, Ellis and Neckbone agree to help him. It isn’t long until Mud’s visions come true and their small town is besieged by a beautiful girl with a line of bounty hunters in tow.

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE :

Official site

ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

IMDb  IMDb




top of the page

PHOTOS - POSTERS

Mud - 0003.jpg
Mud - 0002.jpg
Mud - 0004.jpg
Mud - 0001.jpg
 


top of the page


VIDEO CLIPS, TRAILER, TEASER, SCREENING PREVIEW










top of the page


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ / ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Κυκλοφορία:
26/5/2012 (Γαλλία, Φεστιβάλ Καννών)
26/4/2013 (ΗΠΑ)
18/7/2013 (Ελλάδα)


top of the page

blog comments powered by Disqus



top of the page






 
Χώρος Διαφήμισης
 





 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 4.5
Αριθμός Ψήφων: 2


Αξιολόγηση :

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό



Επιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

 Προωθήστε το Προωθήστε το



Σχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Δραματική
· Περισσότερα για Κατηγορία
· ΘΕΜΑΤΑ
· Ταινίες που προβάλλονται
· Τελευταία Τρέιλερ
· ΑΙΘΟΥΣΕΣ
· BOX OFFICE USA
· BOX OFFICE Ελληνικό
· Internet Movie Database
· Rotten Tomatoes

Εγκαταστήστε το myFILM.gr toolbar ΤΩΡΑ! Όλο το internet σε μια γραμμή εργαλείων - Δωρεάν λήψη

Συνδεδεμένα Θέματα

Parents Strongly CautionedΔραματική

top of the page


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και εργασίας και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και διανόησης.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr | xms24.com

| AdBrite - Advertise on myFILM.gr

Info | Feedback | Statistics | Topics | Submit News | Recommend Us | Advertising | Flag inappropriate copy-theft | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | myspace | Add in Google homepage


Related Posts with Thumbnails