Home myFILM Home myFILM Twitter Facebook Dailymotion YouTube

Bookmark and Share Subscribe
Select English    Επιλέξτε Ελληνικά
Αρχή ΝΕΑ Ταινίες Φεστιβάλ Βίντεο Φωτογραφίες DVD TV Συνεντεύξεις Διαγωνισμοί Box Office
  Εγγραφή / Σύνδεση

Σήμερα & προσεχώς
.: από 17/4/14 :.
. Αγόρια της Διπλανής Πόρτας
. Nτομ Χέμινγουεϊ (από 20/4)
. Κυριαρχία (από 20/4)
. Oldboy (από 20/4)
. Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές (από 20/4)
. Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας (από 20/4)
.: από 24/4/14 :.
. Snowpiercer
. Βαλέσα, Η Δύναμη Της Ελπίδας
. Το Θεώρημα του Μηδενός
. Διασταυρούμενες Ζωές
. Sacro GRA
.: από 1/5/14 :.
. The Amazing Spider-Man 2
. Κάτω από το δέρμα
. Να Κάθεσαι Και Να Κοιτάς
. Ένας σκίουρος σούπερ - ήρωας
. Goldfish (3-5/5)
.: από 8/5/14 :.
. Η Άλλη Γυναίκα
. Ανυπόφοροι Γείτονες
. Κυνηγώντας το Όνειρο
.: από 15/5/14 :.
. Διαφθορά
. The Double
. Το Μυστικό της Μέιζι
. Suzanne
. Million Dollar Arm
. Godzilla

Περιοχή μελών
Εγγραφή εδώ:
Χρήστης:
Συνθηματικό:
Κωδικός Ασφαλείας: Κωδικός Ασφαλείας
Γράψτε Κωδικό Ασφαλείας (6ψήφιος αριθμός εικόνας):
Members List Μέλη:
Τελευταία: PetrosVassilakis12's Profile PetrosVassilakis12
Σήμερα: 0
Χθές: 0
Συνολικά: 9699

Συνδεδεμένοι:
Επισκέπτες: 140
Μέλη: 0
Σύνολο: 140

Εγγραφή

ΔΩΡΕΑΝ Toolbar
Θέματα
BOX OFFICE Ελληνικό
BOX OFFICE USA
Δημοφιλή / Top50
Cine CULT
TV
CD
Θέατρο
Αρχείο
Αίθουσες
ανά εβδομάδα
με μια ματιά

Ο Λογαριασμός μου
Blogs
Λήψεις
Φωτογραφίες
Φόρουμ
Ημερολόγιο
Σύνδεσμοι
Επικοινωνία
Αναζήτηση
Donation
Ανέκδοτα και Αστεία
Ποίηση
Παιχνίδια Flash
Πόστερ
Άλλο Περιεχόμενο
Ενότητες
Πρόσωπα
Βιβλίο
Casting
Φεστιβάλ / Διανομή
Ευκαιρίες Καριέρας
Δελτίο καιρού
Ξενοδοχεία
Χρήσιμα

Upcoming Events

-- Sponsored Links --
Dailymotion
AGATHI Art Gallery
cinefo.wordpress.comr
aggelospolidoros.blogspot.gr

-- feeds'n'blogs --














Cinema: Magic Mike του Στίβεν Σόντερμπεργκ (2012)

Ημερομηνία καταχώρησης: Παρασκευή, 20 Απρ. 2012 @ 14:57:00 MST - Συντάκτης : Jim Papamichos

[Comments][Κριτικές][Στοιχεία][Φωτό][Πόστερ][Βίντεο][Περισσότερα][Κυκλοφορία]

Δραματική | | |



Magic Mike

του Στίβεν Σόντερμπεργκ
με τους Τσάνινγκ Τέιτουμ, Άλεξ Πέτιφερ, Μάθιου Μακόναχι, Μάθιου Μπόμερ, Τζο Μανγκανιέλο, Ολίβια Μαν, Κόντι Χορν, Ματ Μπόμερ

Υπόθεση:
Ο Μάικ (Τσάνινγκ Τάτουμ) είναι ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα και γοητεία, που αναζητεί το αμερικανικό όνειρο κάνοντας όσες περισσότερες δουλειές μπορεί. Αλλά τη νύχτα... είναι απλά μαγικός. Ο σέξι χορευτής, βάζει φωτιά στην πίστα του κλαμπ Xquisite εδώ και χρόνια με το μοναδικό του στυλ και τις χορευτικές του κινήσεις. Όσο περισσότερο τον λατρεύουν οι γυναίκες, τόσο περισσότερα ξοδεύουν, και τόσο πιο χαρούμενος είναι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ντάλας (Μάθιου ΜακΚόναχι). Ο Μάικ παίρνει υπό την προστασία τον 19χρονο the Kid (Άλεξ Πέτιφερ) και του μαθαίνει την τέχνη του χορού, του ξελογιάσματος και του εύκολου χρήματος. Στο μεταξύ θα γνωρίσει την πανέμορφη αδερφή του The Kid, Μπρουκ (Κόντυ Χορν), και θα την ερωτευτεί. Η ευκαιρία να στρώσει τη ζωή του βρίσκεται μπροστά του... αλλά η ίδια του η ζωή του θα μπει στη μέση.



ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Η Βαθμολογία μου:

 Διασκεδαστική δραματοποίηση με αυτοβιογραφικά χαρακτηριστικά...
Από τις ταινίες που τα μηνύματα έρχονται πριν το ... κυρίως πιάτο. Μετά "φουσκώνεις" και δεν τρως καν το επιδόρπιο. Με την βοήθεια του αλκοόλ, όλα είναι πιθανά, με την βοήθεια των ουσιών (διεγερτικών και μη) ακόμα περισσότερα!

Λοιπόν, γυναίκες μόνες (ασυνόδευτες) μπορούν άφοβα και εντελώς απενοχοποιημένα να κόψουν εισιτήριο πριν τους κόψει τον ... κ@λ$ ο παραγωγός και μέγας πρωταγωνιστής Μάτζικ Μάικ! Πριν γίνει αυτό, θα απολαύσετε ανδρικά κορμιά να λικνίζονται με ηδυπάθεια σ' ένα στριπτιζάδικο στην Αμερικάνικη επαρχία και άφθονα γυμνά οπίσθια και στήθη. Αν δε σας αρκούν αυτά, υπάρχει και υπόθεση: μία πλοκή ανάδειξης του Αμερικάνικου Ονείρου με τις απαραίτητες τραγικές συνέπειες, απώλειες και θυσίες (φιλίας, αγάπης, καριέρας, δόξας)

Τώρα για τους άνδρες που θα ήθελαν μόνοι να δουν την ταινία, θα το εκτιμούσα ως μια αμφιλεγόμενη πράξη (όχι επικίνδυνη), παρά την υπογραφή ενός καταξιωμένου (στο παρελθόν) δημιουργού (Σόντερμπεργκ) που λειτουργεί ως τέλειο άλλοθι για πονηρές και απαγορευμένες σκέψεις. Όμως, και αυτό θα τους απογοητεύσει στην πορεία με την καθαρά σεξιστική, φαλλοκρατική αντίληψη των κύριων χαρακτήρων.

Αν είστε ζευγάρι, θα σας πρότεινα να πάτε κάπου αλλού!

Μα κυρίες μου, η ταινία αυτή έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για γυναικοπαρέες! Από 2 - 102... Καλοκαιριάτικα, μη ζητάτε περισσότερα! Όταν το μυαλό γίνεται σούπα από τον καύσωνα, ακόμα κι ένας μέτριος Σόντερμπεργκ "πίνεται" .

Jim Papamichos
του Δημήτρη Παπαμίχου me@myfilm.gr


Η Βαθμολογία μου:

Ηθικοπλαστική προσέγγιση

Μια απλουστευτική  , εξωραϊστική και ηθικοπλαστική μάτια στον πολύ σκοτεινό κόσμο του ανδρικού στριπτίζ.

Σε ένα κόσμο άμεσα μπλεγμένο με τις εγκληματικές δραστηριότητες  και σε μια έναν μικρόκοσμο  όπου εμφανίζονται όλες οι παθογένειες της αμερικάνικης κοινωνίας, το μόνο που δεν μπορεί να θεωρηθεί ρεαλιστικό είναι οι θετικές ανατροπές όπως αυτές που παρακολουθούμε στην ταινία.

Πρόκειται για μια πολύ κακής ποιότητας παραγωγή και με πρόδηλη πρόθεση  άφεσης αμαρτιών  για την αμερικάνικη εμπορευματοποίηση των πάντων πρόκειται για μια ταινία που θα κουράσει .

 

Konstantinos Kommatas
του Κωνσταντίνου Κομματά Facebook


top of the page


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

>>CAST<<

Πρωταγωνιστούν:

    Matt Bomer ... Ken
    Channing Tatum ... Mike Martingano
    Alex Pettyfer ... The Kid
    Matthew McConaughey ... Dallas
    Joe Manganiello ... Big Dick Richie
    Adam Rodriguez ... Tito
    Olivia Munn ... Joanna
    Wendi McLendon-Covey ... Tara
    Mircea Monroe ... Ken's girlfriend
    Riley Keough ... Zora
    Betsy Brandt
    Kevin Nash ... Tarzan
    Denise Vasi ... Ruby
    Cody Horn ... Paige
    Gabriel Iglesias ... DJ
    Michelle Clunie ... Dallas' Girl
    Caitlin Gerard ... Kim
    James Martin Kelly ... Sal
    Camryn Grimes ... Birthday Girl
    Michael Roark ... Ryan
    Melissa LeEllen ... Sarah
    Renzo Lewis Jr. ... Bartender
    Candace Marie ... Boxing Girl
    Kate Easton ... Girlfriend
    Micaela Johnson ... Portia
    Victoria Vodar ... Party Girl
    Diana Lovell ... Stripper
    Rachael Thompson ... Beach Party Girl
    Keith Kurtz ... Thug #1
    John L. Smith Jr. ... Restaurant patron
    Alexander Weber ... Club Attendee

>>CREDITS<<

Είδος ταινίας
Δράμα

Σκηνοθεσία
Steven Soderbergh

Σενάριο
Reid Carolin

Παραγωγή
Reid Carolin
Gregory Jacobs
Channing Tatum
Nick Wechsler

Φωτογραφία
Steven Soderbergh

Casting
Carmen Cuba

Καλλιτεχνική Διεύθυνση
Stephen I. Erdberg

Σκηνικά
Barbara Munch

Κοστούμια
Christopher Peterson

Εταιρείες Παραγωγής
Nick Wechsler Productions

Διανομή
Seven / Spentzos (Ελλάδα)
Warner Bros. Pictures
Golden Village Pictures
Warner Bros. Entertainment
Ascot Elite Entertainment Group
Noori Pictures
Pinema
Prorom Media-Trade

Χρονολογία παραγωγής
2012

Χώρα παραγωγής
ΗΠΑ

Γλώσσα
Αγγλικά

Εικόνα
Έγχρωμη 2.35 : 1

Διάρκεια
110'

Ήχος

Τοποθεσίες γυρισμάτων

AKA

Καταλληλότητα
USA:R

Κόστος
$5 εκατομμύρια

Εισπράξεις


top of the page




ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν κάνεις απλά στριπτίζ. Εκπληρώνεις την πιο τρελή φαντασίωση κάθε γυναίκας»
Magic Mike

« Ο νόμος λέει δεν αγγίζετε. Αλλά βλέπω πολλές από εσάς έτοιμες να παρανομήσουν»
Dallas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Λεφτά, γυναίκες και καλοπέραση.

Η ιδέα μιας ταινίας με σκηνικό την πίστα με άντρες στρίπερ, πηγαινοερχόταν στο μυαλό του Τσάνινγκ Τάτουμ για καιρό. Καθώς ο ίδιος έκανε αυτό το επάγγελμα στο παρελθόν, θεωρούσε ότι είχε πραγματικές πιθανότητες να είναι διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό και... αποκαλυπτικό. Μετά από μια συζήτηση που είχε με το Σόντερμπεργκ, ο Magic Mike άρχισε να παίρνει μορφή.
Ο Τάτουμ, πρωταγωνιστής και παραγωγός, θυμάται: « Ανέφερα ότι έχω δουλέψει ως στρίπερ για οχτώ μήνες όταν ήμουν 19 χρονών. Πάντα θεωρούσα ότι θα ήταν ωραίο θέμα για ταινία, γιατί όποτε το αναφέρω, όλοι με ρωτάνε με μεγάλο ενδιαφέρον λεπτομέρειες. Πώς βρήκες τη δουλειά; πώς ήταν; Πόσα λεφτά έβγαζες; O Στίβεν μου είπε «Πρέπει να το κάνεις. Οπωσδήποτε. Πρέπει να το γράψεις κι εγώ θα το σκηνοθετήσω».
«Νομίζω ότι είναι από τις καλύτερες ιδέες που εχω ακούσει ποτέ για ταινία», λέει ο Σόντερμπεργκ. «Είναι αστείο, σέξι και τρελό, και μια ενδιαφέρουσα οπτική σε ένα αποκλεισμένο περιβάλλον που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν ποτέ την εμπειρία να δούνε».
Ο παραγωγός Γκρέγκορι Τζέικομπς «Και οι δύο πιστεύουμε ότι είναι ένα θέμα που δεν είδαμε ποτέ ξανά σε ταινία. Η προσέγγιση του Τάτουμ ήταν άτρωτη!».

ΤΟ CAST

Ο Τσάνινγκ Τάτουμ εμφανίστηκε πρόσφατα στην κωμωδία “21 Jump Street.” Ήταν επίσης παραγωγός στην ταινία αυτή, κι ετοιμάζουν ήδη το sequel.
Το 2012, τον είδαμε στο «Έρωτας από την αρχή» (The Vow), μαζί με τη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, και στο θρίλερ του Στίβεν Σόντερμπεργκ «Η τιμωρός» (Haywire), με τους Τζίνα Καράνο, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Μίκαελ Φασμπέντερ.
Το 2006, έλαβε δύο υποψηφιότητες για την ερμηνεία του στο «Εγχειρίδιο Αναγνώρισης Αγίων» (A Guide to Recognizing Your Saints), το οποίο απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας σε δράμα στο Φεστιβάλ του Σάντανς την ίδια χρονιά.
Ο Τάτουμ γεννήθηκε στην Αλαμπάμα και μεγάλωσε στη Φλόριντα. Πλέον ζει στο Λος Άντζελες με τη σύζυγο του και ηθοποιό, Τζένα Ντιούαν.

Φιλμογραφία
G.I. Joe: Retaliation (2013)
21 Jump Street (2012)
Magic Mike (2012)
The Vow - Ερωτας από την Αρχή (2012)
Haywire - Η Τιμωρός (2011)
The Dilemma - Το Δίλημμα (2011)
The Eagle - Ο Αετός της Αυτοκρατορίας (2011)
The Son of No One - Ο Αντι-Ηρωας (2011)
Dear John - Αγαπημένε μου Τζον (2010)
Fighting - Με Μια Γροθιά (2009)
G.I. Joe: The Rise of Cobra - G.I. Joe: Η Γέννηση της Cobra (2009)
Public Enemies - Δημόσιος Κίνδυνος (2009) Ηθοποιός
Step Up 2: The Streets - Step Up 2: Το Επόμενο Βήμα (2008)
Stop-Loss - Θύματα Πολέμου (2008)
Battle in Seattle - Η Εξέγερση (2007)
A Guide to Recognizing Your Saints - Εγχειρίδιο Αναγνώρισης Αγίων (2006)
She`s the Man - Διαφορά Στήθους (2006)
Step Up - Step Up Στα Βήματα του Πάθους (2006)
Coach Carter (2005)
Havoc - Σκοτεινός Κόσμος (2005)
War of the Worlds - Ο Πόλεμος των Κόσμων (2005)

Ο Άλεξ Πέτιφερ πρωταγωνίστησε στο θρίλερ «Είμαι το νούμερο τέσσερα (I Am Number Four), μια παραγωγή των Μάικλ Μπέι και Στίβεν Σπίλμπεργκ.
Γεννημένος στην Αγγλία, ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 στην τηλεοπτική μεταφορά «Tom Brown’s Schooldays», αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός την επόμενη χρονιά ως ο νεαρός πρωταγωνιστής του “Alex Rider: Operation Stormbreaker,” με τους Μίκυ Ρουρκ και Αλίσια Σίλβερστοουν.

Φιλμογραφία

Magic Mike (2012)
Beastly (2011)
I Am Number Four - Είμαι το Νούμερο Τέσσερα (2011)
In Time (2011)
Wild Child - Αγριο Κορίτσι (2008)
Stormbreaker - Αλεξ Ράιντερ: Μυστική Αποστολή (2006)

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι αδιμφισβήτητα ένας από τους πιο περιζήτητους πρωταγωνιστές του Χόλυγουντ. Πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με το Τζακ Μπλακ στο “Bernie,” και στο “Killer Joe,” του Γούιλιαμ Φρίντκιν.
Γέννημα θρέμα του Τέξας, σχεδίαζε να γίνει δικηγόρος όσο φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν. Ένα βίβλιο τον έκανε να ασχοληθεί με την υποκριτική το The Greatest Salesman in the World. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 σε διαφημιστικά και σπουδαστικές ταινίες. Η ευκαιρία παρουσιάστηκε όταν ο υπεύθυνος κάστινγκ Ντον Φίλιπς τον σύστησε στο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, και του χάρισε το ρόλο του Γούντερσον στο “Dazed and Confused.” Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 40 μεγάλου μήκους ταινίες, κι έχει εργαστεί ως ηθοποιός, παραγωγός, ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με φιλανθρωπικές οργανώσεις κι εκδηλώσεις.
Το 2008, ίδρυσε το The just keep livin Foundation (jklivinfoundation.org), αφιερωμένο στην ενηλικίωση παιδιών μέσα από προγράμματα που βοηθούν στην πάρση κρίσιμων αποφάσεων, υγεία, εκπαίδευση και ενεργής ζωής.
Φιλμογραφία
Magic Mike (2012)
Mud (2012)
The Paperboy (2012)
Bernie (2011)
Killer Joe (2011)
The Lincoln Lawyer - Δικηγόρος Σκοτεινών Υποθέσεων (2011)
Ghosts of Girlfriends Past - Τα Φαντάσματα των Πρώην (2009)
Fool`s Gold - Προσεχώς... Ζάμπλουτοι (2008)
Surfer, Dude - Ο Σερφαντασμένος (2008)
Tropic Thunder - Τροπική Καταιγίδα (2008)
Failure to Launch - 30άρης από Σπίτι (2006)
We Are Marshall - Μαζί για τη Νίκη (2006)
Sahara - Σαχάρα (2005)
Two for the Money - Ολα για τα Λεφτά (2005)
How to Lose a Guy in 10 Days - Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες (2003)
Reign of Fire - Το Βασίλειο της Φωτιάς (2002)
Frailty - Το Σπίτι του Τρόμου (2001)
The Wedding Planner - Ο Γάμος του Εραστή μου (2001)
Thirteen Conversations About One Thing - Δεκατρείς Απόψεις για την Ευτυχία (2001)
U-571 - U-571, το Χαμένο Υποβρύχιο (2000)
Edtv (1999)
Amistad (1997)
Contact - Επαφή (1997)
A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)
Lone Star - Μοναχικό Αστέρι (1996)
Boys on the Side - Η Γυναικοπαρέα (1995)
Angels in the Outfield - Αγγελοι στο Γήπεδο (1994)

Η Κόντυ Χορν εκτός από ηθοποιός, έχει εργαστεί κι ως μοντέλο για τους Ralph Lauren, Polo Jeans, Izod, Ruehl, Roxy και Catherine Malandrino.
Ακτιβίστρια με έντονη δράση, συμμετέχει ενεργά στις οργανώσεις Board of Directors for Global Green, the American affiliate of Green Cross International, ενώ είναι και μέλος του Environmental Media Association.
Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, στη Φιλοσοφία, ενώ πλέον ζει μεταξύ Λος Άντζελες και Νέας Υόρκης.

Φιλμογραφία
End of Watch (2012)
Magic Mike (2012)
Flipped - Πρώτη Αγάπη (2010)
Twelve (2010)

Ο Μάτ Μπόμερ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon. Εκτός από ηθοποιός είναι και συγγραφέας, πρόσφατα ολοκλήρωσε το σενάριο του “Nashville,” μια ιστορία για μια νεαρή τραγουδίστρια της country.
Φιλμογραφία
Magic Mike (2012)
In Time (2011)
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning - Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι: Η Αρχή (2006)
Flightplan - Σχέδιο Πτήσης (2005)

O Τζο Μανγκανιέλλο έγινε ευρύτερα γνωστός με το ρόλο του ως Αλσίντ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του HBO “True Blood.” Το περιοδικό People τον έχει κατατάξει στη λίστα με τους πιο σέξι άντρες εν ζωή.
Φιλμογραφία
Magic Mike (2012)
What to Expect When You`re Expecting - Τι Να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος (2012)
Spider-Man 3 (2007)
Spider-Man (2002)

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ σπέσπασε το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας το 2000 για την ταινία “Traffic.” Την ίδια χρονιά ήταν αντίπαλος με τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτή την κατηγορία για την ταινία “Erin Brockovich,” για την οποία η Τζούλια Ρόμπερτς απέσπασε το Όσκαρ Α΄Γυναικείου ρόλου. Ήταν επίσης υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου για την ταινία “sex, lies, and videotape,” που απέσπασε το Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών το 1989.
Φιλμογραφία

Magic Mike (2012)
The Hunger Games - Αγώνες Πείνας (2012) Βοηθός Σκηνοθέτη
Contagion (2011)
Haywire - Η Τιμωρός (2011)
And Everything Is Going Fine (2010)
The Girlfriend Experience - Συνοδός Πολυτελείας (2009)
The Informant! - Αληθοφανή Ψέματα (2009)
Che: Part One (2008)
Che: Part Two (2008)
Ocean`s Thirteen - Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)
Wind Chill - Εγκλωβισμένοι (2007)
A Scanner Darkly (2006)
The Good German - Ο Καλός Γερμανός (2006)
Bubble (2005)
Eros (2004)
Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)
Confessions of a Dangerous Mind - Εξομολογήσεις ενός Επικίνδυνου Μυαλού (2002)
Full Frontal (2002)
Solaris (2002)
Erin Brockovich - Εριν Μπρόκοβιτς (2001)
Ocean`s Eleven - Η Συμμορία των Εντεκα (2001)
Traffic (2001)
The Limey - Ο Εγγλεζος (1999)
Out of Sight - Εκτός Ελέγχου (1998)
King of the Hill - Ο Βασιλιάς του Λόφου (1993)
Kafka - Κάφκα (1991)
Sex, Lies, and Videotape - Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες (1990)


A dramatic comedy set in the world of male strippers, "Magic Mike" is directed by Academy Award(R)-winning director Steven Soderbergh ("Traffic") and stars Channing Tatum in a story inspired by his real life. The film follows Mike (Tatum) as he takes a young dancer called The Kid (Alex Pettyfer) under his wing and schools him in the fine arts of partying, picking up women, and making easy money.

ΕΠΙΣΗΜΟ SITE :

Official site

ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

IMDb  IMDb




top of the page

PHOTOS - POSTERS

MM-GW-02354.jpg MM-GW-02607r.jpg MM-CB-00067r.jpg MM-CB-04539r.jpg MM-GW-02298.jpg MM-GW-01945.jpg MM-CB-00012.jpg MM-CB-04579r.jpg MM-FP-00063r.jpg MM-CB-03660.jpg MM-CB-00228.jpg MM-CB-03753.jpg MM-CB-01471r.jpg MM-FP-00143.jpg MM-CB-00013r.jpg MM-CB-02943r.jpg MM-CB-01319r.jpg MM-CB-01120.jpg MM-CB-01390rv2Bc2.jpg MM-CB-03293.jpg Magic Mike Greek poster.jpg Magic Mike poster 13.jpg Magic Mike poster 12.jpg Magic Mike poster 11.jpg Magic Mike poster 8.jpg Magic Mike poster 7.jpg Magic Mike poster 9.jpg Magic Mike poster 10.jpg Magic Mike poster 6.jpg Magic Mike poster 5.jpg Magic Mike poster 4.jpg Magic Mike poster 3.jpg Magic Mike poster 2.jpg Magic Mike poster 1.jpg Magic Mike 0002.jpg Magic Mike 0003.jpg Magic Mike 0004.jpg Magic Mike 0000.jpg Magic Mike poster.jpg Magic Mike 0001.jpg


top of the page


VIDEO CLIPS, TRAILER, TEASER, SCREENING PREVIEW




top of the page


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ / ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Κυκλοφορία:
29/6/2012 (ΗΠΑ)
13/7/2012 (Μεγ. Βρεττανία)
26/7/2012 (Αυστραλία)
1/8/2012 (Ελλάδα)
15/8/2012 (Γαλλία)
16/8/2012 (Γερμανία)


top of the page

blog comments powered by Disqus



top of the page






 
Χώρος Διαφήμισης
 





 
Βαθμολογία Κοινού
Μέσος Όρος: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Αξιολόγηση :

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό



Επιλογές
  Go Back [ Προηγούμενο ]

 Προεπισκόπηση Προεπισκόπηση

 Προωθήστε το Προωθήστε το



Σχετικοί Σύνδεσμοι

· Αναζήτηση σε: Δραματική
· Περισσότερα για Κατηγορία
· ΘΕΜΑΤΑ
· Ταινίες που προβάλλονται
· Τελευταία Τρέιλερ
· ΑΙΘΟΥΣΕΣ
· BOX OFFICE USA
· BOX OFFICE Ελληνικό
· Internet Movie Database
· Rotten Tomatoes

Εγκαταστήστε το myFILM.gr toolbar ΤΩΡΑ! Όλο το internet σε μια γραμμή εργαλείων - Δωρεάν λήψη

Συνδεδεμένα Θέματα

RestrictedΔραματική

top of the page


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
Το πρωτότυπο περιεχόμενο του myFILM.gr, είναι αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και εργασίας και προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και διανόησης.
All logos, trademarks and content in this site are property of their respective owner, the comments and reviews of their posters.
Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτές τις ιστοσελίδες εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του εκδότη ή
αρχισυντάκτη, των διαχειριστών ή συντονιστών (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.
myfilm.gr | xms24.com

| AdBrite - Advertise on myFILM.gr

Info | Feedback | Statistics | Topics | Submit News | Recommend Us | Advertising | Flag inappropriate copy-theft | RSS feed 2.0 | RSS feed 0.9 | Atom feed | twitter | facebook | myspace | Add in Google homepage


Related Posts with Thumbnails